Hükümetten Gazze'deki katliama sert tepki!

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, ABD'nin büyükelçiliğini Kudüs'e taşımasıyla ilgili olarak, "Var olan huzursuzluğu, güvensizliği, istikrarsızlığı, kriz ve çatışmaları daha da artıracaktır" dedi.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, ABD büyükelçiliğinin Kudüs'e taşınmasına ilişkin, "Var olan huzursuzluğu, güvensizliği, istikrarsızlığı, kriz ve çatışmaları daha da artıracaktır" değerlendirmesinde bulundu.

ABD'nin Kudüs kararını Gazze sınırında protesto eden Filistinlilerin İsrail askerlerince öldürülmesini de değerlendiren Bozdağ, "Bu katliamdan İsrail hükümeti kadar ABD yönetimi de sorumludur" dedi.

"TÜRKİYE İÇİN YOK HÜKMÜNDE"

Bozdağ, "ABD ve İsrail ne yaparsa yapsın, hangi adımı atarsa atsın, yaptıkları ile attıkları adımlar Türkiye için yok hükmündedir" diye konuştu.

"KUDÜS ENİNDE SONUNDA TAM ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞACAK"

Kudüs'ün özgürlüğüne kavuşacağına dikkati çeken Bozdağ, şunları kaydetti:

"Kudüs eninde sonunda tam özgürlüğüne kavuşacaktır. ABD ve İsrail, eninde sonunda Kudüs’ü gerçek sahiplerine bırakmak mecburiyetinde kalacaklardır."

Hükümetten Gazze'deki katliama sert tepki! ile ilgili etiketler Gazze İsrail
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.