Hükümet ''Yakalanmadı'' diyor ama o ısrarcı... CHP'li Özgündüz, ''Öksüz ve Öz yakalandı'' iddiasını yineledi.

FETÖ'nün firari hava kuvvetleri imamı Adil Öksüz ile firari savcısı Zekeriya Öz'ün Gürcistan'da yakalandığı iddiaları, Cuma günü Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu tarafından yalanlanmıştı. Ancak CHP'li Ali Özgündüz, ısrarla Öz ve Öksüz'ün tutuklandığını ileri sürüyor.

CHP Parti Meclisi Üyesi Özgündüz, Cuma günü Twitter adresinden, “Aldığım özel bilgiye göre Zekeriya Öz ve Hava Kuvvetleri imamı Adil Öksüz komşu bir ülkede tesadüfen yakalandı!.. Bir restaurantta yemek yerken tesadüfen orda bulunan bir Türk vatandaşı resimlerini çekip durumu ihbar etmesi üzerine gözaltına alınmışlar” diye yazmıştı.,

Özgündüz, Öz ve Öksüz’ün Gürcistan’ın Batum kentinde gözaltına alındığını ileri sürdü. Ancak bu iddia Dışişleri kaynakları tarafından doğrulamadı.

Öte yandan Özgündüz dün akşam bu iddiasını tekrarladı. Yine Twittter'dan açıklama yapan Özgündüz, "Tekrar ediyorum Zekeriya Öz ve Adil Öksüz Batum'da gözaltında. Bakanlar ihmalkar davranmasın,gereğini yapsın yoksa altından kalkamazlar!" tweetini bugün retweetleyen Özgündüz, "Hükümet uyuma!. Zekeriya Öz ve Adil Öksüz bu akşam veya yarın Tiflis'teki Gldani cezaevine götürülüyor!" ifadelerini paylaştı.

140820160049534932398_3.jpg

Hükümet ''Yakalanmadı'' diyor ama o ısrarcı... CHP'li Özgündüz, ''Öksüz ve Öz yakalandı'' iddiasını yineledi. ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.