Hükümet Kadın filminin konusu nedir? Hükümet Kadın oyuncuları kimlerdir?

21 Ocak Perşembe günü TRT 1 yayın akışında yer alan Hükümet Kadın filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Aksiyon türündeki film Hükümet Kadın hangi kanalda, Hükümet Kadın oyuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

21  Ocak Perşembe günü TRT 1 yayın akışında yer alan Hükümet Kadın adlı aksiyon filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Hükümet Kadın 2015 yılında vizyona girmiştir. Hükümet Kadın adlı aksiyon, komedi filminin başarılı oyuncuları ve hikayesi ile seyircileri ekranın başına kilitleyecek. Peki, Hükümet Kadın filminin konusu nedir, Hükümet Kadın oyuncuları kimlerdir?

Hükümet Kadın Filminin Konusu Nedir?

Midyat'ta yaşayanmakta olan, 8 çocuk annesi Xate okuma yazması yoktur. Fakat çevresindekilerden tek farkı kocasının Midyat Belediye Başkanı olmasındandır. Bir gün, hiç beklenmedik biçimde kendisini Midyat'ın Belediye Başkanı olarak görevde bulacaktır! Ev kadını olarak iyi bir iş çıkarsa da çocuklarına rağmen Başkanlığı da o kadar iyi götürmeye niyeti vardır.

Kısa zaman içinde 'Hökümet' gibi kadın olduğunu kanıtlayan Xate, her türlü problemi de kendi kadınca yöntemleriyle çözmenin yolunu bulacaktır. Artık sadece Midyat halkı için değil ülkedeki diğer herkes hayat eskisi gibi olmayacak.

Hükümet Kadın filminin konusu nedir? Hükümet Kadın oyuncuları kimlerdir?

Ünlü oyuncu Sermiyan Midyat'ın yazıp yönettiği komedi filminde Güneydoğu'da yaşayan ve görev yapan ilk kadın belediye başkanının hikayesi, sekiz çocuklu Xate'yi beyazperdeye aktarmaktadır. Mardin'in Midyat ilçesinde çekimleri gerçekleştirilen filmin başrollerinde Demet Akbağ, Ercan Kesal ve Bülent Çolak bulunmkatadır.

Hükümet Kadın Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Yönetmen: Sermiyan Midyat

Oyuncular: Demet Akbağ, Ercan Kesal, Bülent Çolak

Tür: Komedi

Yapım Yılı: 1 Şubat 2013 / 1s 44dk

Hükümet Kadın filminin konusu nedir? Hükümet Kadın oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Hükümet Kadın filminin konusu ne oyuncuları kim ne zaman çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.