Hükümet Kadın 2 filmi konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?

2014 yapımlı Hükümet Kadın 2 filmi bugün televizyon ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Yönetmen koltuğunda Sermiyan Midyat'ın oturduğu Hükümet Kadın 2 filmi konusu ile izleyicilere keyifli anlar yaşatıyor. Peki Hükümet Kadın 2 filmi konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Komedi türünde olan Hükümet Kadın 2 filmi 2014 yılında izleyicilerle buluştu. Filmin yönetmenliğini yapan Sermiyan Midyat hem senaryosunu yazmış hem de başrolünü üstlenmiştir. Peki Hükümet Kadın 2 filmi konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Hükümet Kadın 2 filmi konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Hükümet Kadın 2 filmi konusu

Hükümet Kadın 2'de ilk filmde yaşananların 7 yıl öncesine gidiyor; Xate ve kocası Aziz Veysel'in Faruk ile olan azılı mücadelesine tanık oluyoruz. Xate'in Güneydoğu'nun ilk kadın belediye başkanı olmasına henüz yedi yıl vardır ve şimdilik belediye başkanı Aziz Veysel'in eşi olarak yaşamaktadır. Faruk'un bitmek bilmeyen koltuk sevdasının kökeni de bu günlere dayanmaktadır. Xate, sıradan sabahlardan birinde Aziz Veysel'i evden uğurlarken beklenmedik bir sürprizle karşılaşır. Bu kötü sürpriz de Xate ve Faruk'u bir kez daha karşı karşıya getirir. Daha da beklenmedik olanı ise tüm kasabalıyı şaşkına çeviren 'erken seçim' kararıdır.

Ünlü oyuncu Sermiyan Midyat'ın kendi babaannesinin yaşamından esinlenerek kaleme aldığı Hükümet Kadın filminde, Güneydoğu'nun ilk kadın belediye başkanı olan Zekiye Midyat'ın hikayesini izlemiştik. Devam filminin başrollerinde bir kez daha Demet Akbağ'ın ve Sermiyan Midyat yer alıyor.

Hükümet Kadın 2 filmi oyuncu kadrosu

Demet Akbağ

Sermiyan Midyat

Gülhan Tekin

Ercan Kesal

Bülent Çolak

Burcu Gönder

Haki Biçici

Olgun Toker

Bahadır Efe

Elif Erdoğan

Levent İdem

 

 

Hükümet Kadın 2 filmi konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var? ile ilgili etiketler Hükümet Kadın
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.