Hukuk 5 yıl oldu mu 2021? Hukuk fakültelerinin 5 yıl olması hakkında Erdoğan'ın açıklaması

Hukuk 5 yıl oldu mu 2021? Hakim, savcı veya avukat olmak isteyenler için İnsan Haklarını Eylem Planı'nın açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, hukuk fakülterinin kaç yıl olacağı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Peki, bu açıklama sonrası hukuk fakülteleri kaç yıl oldu? 2021 ile birlikte hukuk 5 yıl mı oldu?

Hukuk 5 yıl oldu mu 2021? Sosyal medyanın gündemi hukuk fakültelerinin eğitim süresi kaç yıl oldu sorusu oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan hukuk eğitim süresi süresine ilişkin detaylar haberimizde.

HUKUK FAKÜLTELERİ 5 YIL MI OLDU?

İnsan Hakları Eylem Planı'nın detaylarını geçtiğimiz günlerde açıklayan Erdoğan, hukuk 5 yıl mı oldu sorusuna yanıt arayan öğrenciler için de bilgiler verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında, "Hukuk fakültelerinde öğrenim süresini 5 yıla çıkarıyoruz. Kontenjanlarını da daha nitelikli eğitim verilecek şekilde gözden geçiriyoruz." dedi.

Hukuk 5 yıl oldu mu 2021? Hukuk fakültelerinin 5 yıl olması hakkında Erdoğan'ın açıklaması

 

 

 

Hukuk 5 yıl oldu mu 2021? Hukuk fakültelerinin 5 yıl olması hakkında Erdoğan'ın açıklaması ile ilgili etiketler hukuk hukuk 5 yıl mı oldu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.