Hugo Rodallega korkuttu

Sivasspor maçında Appindangoye ile çarpışarak kaşında açılma olan ve hastaneye kaldırılan Hugo Rodallega’nın sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.

Süper Lig’in 16. haftasında Sivasspor ile Denizlispor 2-2 berabere kaldı. 17. dakikada takımını 0-1 öne geçiren ve 67'da Sivasspor stoperi Aaron Appindangoye ile kafa kafaya çarpıştıktan sonra oyuna devam edemeyerek ambulansla hastaneye götürül Denizlispor’un golcüsü Hugo Rodallega'dan iyi haber geldi.

Kolombiyalı santrforun kaşının açıldığı ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Medicana Sivas Hastanesinden yapılan açıklamada ise, “Futbolcunun kaşı açılmış durumda. Şu an tomografide genel durumu iyi. Futbolcunun bilinci açık olup kaşına sütür atılacaktır. Tomografi sonucuna göre futbolcu taburcu olacak” denildi.

Süper Lig'de 15 maçta 7 golü bulunan 35 yaşındaki futbolcu bu gollerin 5'ini son 5 maçta atmıştı.

Hugo Rodallega korkuttu ile ilgili etiketler Denizlispor Sivasspor Hugo Rodallega
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.