Hugo Rodallega, Manisa FK ile anlaştı

Denizlispor'la küme düşen Hugo Rodallega, kariyerine Türkiye'de devam edecek. 35 yaşındaki Kolombiyalı santrfor, bu sezon TFF 1. Lig'e yükselen Manisa FK ile her konuda anlaştı. Şehre yabancı olmayan tecrübeli golcü daha önce de Akhisarspor forması giymişti.

Ege futbolunun son dönemde yükselen temsilcilerinden Manisa FK, Denizlispor'dan ayrılan Hugo Rodallega'yı kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Manisaspor amatöre düşerken şehrin belediye destekli takımı Manisa FK, 2. Lig Beyaz Grup'ta namağlup şampiyon olup tarihinde ilk kez TFF 1. Lig'e yükselmişti.

Siyah-Beyazlılar, Giresunspor'la Süper Lig'e çıkma sevinci yaşayan 28 yaşındaki stoper Sadi Karaduman'la 2 yıllığına anlaşırken, Denizlispor'la olan sözleşmesi sona eren ve ve ismi birçok Süper Lig ekibi ile anılan Kolombiyalı santrforla da kesin anlaşmaya vardı. 35 yaşındaki yıldızın transferi kısa süre içinde açıklanacak.

Süper Lig kariyerine 2015'te Fulham'dan Akhisarspor'a transfer olarak başlayan Hugo Rodallega, geçen sezon Denizlispor formasıyla 37 lig maçında 14 gol, 3 asistle oynadı. Daha önce Trabzonspor forması da giyen Rodallega'nın İzmir'de yatırımlarının olduğu ve yabancısı olmadığı Manisa'nın yeni kulübünden gelen cazip teklifi düşünmeden kabul ettiği öğrenildi.

Hugo Rodallega, Manisa FK ile anlaştı ile ilgili etiketler Denizlispor Hugo Rodallega Manisa FK
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.