HÜDA-PAR ve Yeniden Refah Partisi, Cumhur İttifakı'na katılacak mı?

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sorularını canlı yayında yanıtladı...

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demirin SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sıcak gündeme ilişkin sorularını cevapladığı ‘Metehan Demir ile Gündem’in yeni bölümünde, Cumhur İttifakı'nın genişleyeceği tartışmaları, HÜDA-PARYeniden Refah Partisi ve DSP'nin Cumhur İttifakı'na katılacağı iddiaları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sürpriz isimleri milletvekili aday listesine alacağı ve Muharrem İnce'nin Millet İttifakı'na katılacağı tartışmaları masaya yatırdı.

‘’HÜDA-PAR İLE MHP'NİN UZLAŞMASI ZOR''

Metehan Demir, ‘’Devlet Bahçeli'nin MHP çizgisinde Hüda-Par'a karşı çıkacağı hassas noktalar yer alıyor. AK Parti Hüda-Par ile CHP de HDP ile görüşmelerde neler konuşulduğunu açıkça ortaya koymalı. HÜDA-PAR'ın bazı konularda MHP ile uzlaşmasının zor olduğunu görüyoruz. Başkanlık sistemi Türkiye'nin siyaset kimyasını bozdu. Her ittifak görüştüğü her siyasi partiyle şimdinin sıkıntılarını halının altına süpürürse ilerde daha büyük sorunlar yaşanabilir.''

''SİYASİ PARTİLER HAZİNE YARDIMLARININ BİR BÖLÜMÜNÜ DEPREM BÖLGESİNE AKTARMALI''

''Siyasi partiler aldıkları hazine yardımlarının bir bölümünü deprem bölgesine aktarmalı. Deprem bölgesinde yaraların sarılması için seferberlik oluşturulmalı. Seçim kampanyasına söylemlerinin içi dolu olan, kendisine inandıran liderler başarılı olacak.

''MEHMET ŞİMŞEK CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI VE EKONOMİDEN SORUMLU OLACAK GÖSTERGESİYLE GELEBİLİR''

1.5 sene önce Mehmet Şimşek'e bu teklif gitmişti. Şimşek ekibiyle gelmek istedi, kabul cevabı gelmedi ve askıya alındı. Şimşek gelirse cumhurbaşkanı yardımcısı ve ekonomiden sorumlu olarak gelebilir. Hakan Fidan ile ilgili de söylentiler var. Cumhurbaşkanı yardımcısı olacağı lanse edilebilir.

MUHARREM İNCE MİLLET İTTİFAKI’NA DESTEK VERECEK Mİ?

İnce Millet İttifakı'na girerse diğer siyasi parti liderleri gibi normal siyasetçi muamelesi görmek istemez. Konumlandırılmak, gösterilmek ve sesini duyurmak ister. İnce Cumhur İttifakı'na gitmez. İnce'nin yakınlarından aldığım bilgiye göre birkaç gün bu konuyla ilgili konuşmayacak. Muharrem İnce geldiği anda CHP'de kartlar yeniden dağıtılır.'' ifadelerini kullandı.

Metehan Demir’in açıklamalarının tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

HÜDA-PAR ve Yeniden Refah Partisi, Cumhur İttifakı'na katılacak mı? ile ilgili etiketler HÜDAPAR Yeniden Refah Partisi Metehan Demir Cumhur İttifakı MHP AK Parti

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.