Hücre evinde ünlü yıldızın pasaportu bulundu

Bulgaristan'da bir suç örgütüne operasyon düzenleyen güvenlik güçleri buldukları bir pasaport ile şaşkınlık geçirdi. Pasaport Rocky ve Rambo gibi kült filmlerin başrol oyuncusu olan Sylvester Stallone adına düzenlenmişti. Ünlü Hollywood yıldızı adına düzenlenen pasaportun sahte olduğu belirlenirken, örgüt üyesi 4 kişi gözaltına alındı.

İlginç olay, Bulgaristan'ın Plovdiv kentinde yaşandı. Bir suç örgütünün üyelerinin evine yapılan polis baskınında, ünlü Hollywood aktörü Sylvester Stallone adına düzenlenen sahte bir pasaport bulundu.

Pasaportta Stallone'nin Bulgaristan vatandaşı olarak gözükmesi güvenlik güçlerinin şaşkınlığını iki kat artırdı. Operasyonda aynı zamanda çok sayıda sahte 50 dolar ve 100 euroluk banknotlar da bulundu.

Hücre evinde ünlü yıldızın pasaportu bulundu

4 örgüt üyesinin gözaltına alındığı belirtildi.

Güvenlik güçleri "Rocky" olarak bilinen aktöre ait sahte Bulgaristan pasaportunun, örgütün üyelerinden birinin Plovdiv kentindeki evinde yapılan aramalar sırasında bulunduğunu belirtti.

Operasyonun ABD Gizli Servisi ajanlarının katılımı ve Europol'ün desteğiyle gerçekleştirildiği de kaydedildi.

Hücre evinde ünlü yıldızın pasaportu bulundu ile ilgili etiketler ABD Bulgaristan pasaport Dolar Euro europol sahte sylvester stallone
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.