Huawei P11 tanıtım tarihi belli oldu! Teknik özellikleri ve Türkiye fiyatı

Huawei'nin yeni üst düzey telefonu P11 hakkındaki raporlar gelmeye devam ediyor. Son iddialarda geçen ayrıntılara birlikte bakalım. Dünyanın en büyük akıllı telefon devlerinden olan Huawei üreticisi, tanıtımını gerçekleştireceği Huawei P11 modeli için geri sayıma başladı. Peki, Huawei P11 ne zaman tanıtılacak? Huawei'nin yeni amiral gemisi yeni P11 serisinin teknik özellikleri ve Türkiye fiyatı ne kadar olacak?

Huawei'nin yeni üst düzey telefonu P11 hakkındaki raporlar gelmeye devam ediyor. Son iddialarda geçen ayrıntılara birlikte bakalım. Huawei üreticisi, çıkardığı akıllı telefon modelleriyle rakipleri arasından sıyrılarak akıllı telefon piyasasının güçlü isimleri arasında yer almayı başarıyor. Huawei, piyasaya süreceği akıllı telefon serisine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Bu doğrultuda Huawei, sabırsızlıkla beklenen yeni Huawei P11 modeli için tanıtım tarihini kesinleştirdi. Huawei P11 için belirlenen tarihe göre, Mobil Dünya Kongresi etkinliğinde 2018 Şubat ayında tanıtımı gerçekleştirilecek. Bununla birlikte, yeni Huawei P11 modeline ilişkin teknoloji tutkunları tarafından merak edilen tüm detaylar netleşmeye başladı. Peki, Huawei P11 serisinin teknik özellikleri neler? Huawei P11 fiyatı ne kadar olacak? İşte, teknoloji tutkunlarını yakından ilgilendirecek Huawei'nin yeni amiral gemisi P11'e dair tüm detaylar...

p11

HUAWEİ P11 TANITIM TARİHİ ORTAYA ÇIKTI!

Alman teknoloji basınının popüler isimlerinden birisi olan Roland Quandt, Twitter üzerinde yaptığı paylaşımda, Huawei P11’in Mobil Dünya Kongresi ( MWC 2018 ) etkinliğinde tanıtılacağına dair bilgiler aldığını açıkladı.

Bu yılın amiral gemisi modellerinden olan Huawei P10’unda bu etkinlikte tanıtılmış olması, Huawei’nin geleneği bozmak istemediğini gözler önüne seriyor. MWC 2018 etkinliği 26 Şubat 2018 günü Barselona’da başlayacak

Almanya’daki Huawei yılbaşı etkinliğinde, şirketin 2018 yılında heyecan verici yeni ürünler duyuracağına dair söz verdiği dile getiriyor.

Yeni amiral gemisinde Mate 10 Pro ile benzer şekilde, yapay zeka ve kameraya odaklanılacağı elde edilen diğer bilgiler arasında yer alıyor.

p_11_3

İŞTE, HUAWEİ P11'İN İLE İLGİLİ TÜM DETAYLAR...

Yeni akıllı telefonların hepsinde bulunan çerçevesiz ekran beraberinde bazı sorunları da getirmişti. Bunlardan biriside parmak izi sensörünün arka tarafı taşınmasıydı. Huawei, yeni modeli ile birlikte bu sorunu ortadan kaldırdı.

Ön tarafta daha kullanışlı olduğu düşünülen parmak izi sensörü, Huawei P11 Plus olduğu idda edilen telefonda ön tarafa konumlandırılmış. Üst tarafında ise ön kamera, ahize ve sensörlere yer verilmiş.

Arka tarafında ise iPhone 7 Plus’a benzeyen tasarım özellikleri karşımıza çıkıyor. Arkasında çift kamerası, 'u' biçimindeki anten çizgileri ve “Auroro” yazısı da bulunuyor.

USB Type C kullanılan modelde kulaklık girişi de bulunuyor. Cihazın teknik özellikleri hakkında bir bilgi bulunmuyor.

p

APPLE'A ÖZENDİ!

Apple’ın 3 Kasım’da satışa sunduğu iPhone X, TrueDepth sensorleri ile dikkatleri üzerine çekmişti. Yüz jest ve mimiklerini Animojilere aktaran bu sistem kullanıcıların da çok hoşuna gitti. FaceID sisteminin temelini oluşturan TrueDepth sensorleri, kullanıcılar haricinde rakip üreticilerin de radarına girmiş gibi görünüyor. Keza kısa süre önce Huawei, Apple’ın yüz tarama teknolojisinden çok daha kullanışlı yeni bir teknoloji tanıtmıştı. Şimdiyse Çinli üreticinin bu yeni teknolojisinin Huawei P11 modeli ile somutluk kazanacağı iddia ediliyor.

Bilindiği üzere Huawei, son bir kaç senedir amiral gemisi modellerini Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtıyor. Keza geçtiğimiz sene tanıtılan P10’da MWC’de karşımıza çıkmıştı. Eğer büyük bir aksilik olmazsa, Huawei P11 de MWC 2018’de tanıtılacaktır.

Peki Huawei P11 ne gibi özelliklere sahip olacak. Şimdiye kadar sızdırılan bilgilere göre, Çinli üretici yapay zeka çipine sahip gelişmiş yonga setini P11 modeli ile görücüye çıkaracak. Bu gelişmiş yonga setinin haricinde P11, FaceID tarzındaki özelliğiyle de rakiplerinden ayrılacak.

Şu anda Android işletim sistemini kullanan telefonlar arasında FaceID tarzdında bir özelliğe sahip herhangi bir cihaz yok. Dolayısıyla Huawei P11 bu açıdan da bir ilk olabilir.

Üstelik Çinli üreticinin yüz tarayıcı sisteminin, Apple’ın FaceID’sine oranla çok daha güvenilir ve stabil olduğu iddia ediliyor. Bunu test etmek için en iyi ihtimalle MWC 2018’e kadar beklememiz gerekecek.

Huawei P11 tanıtım tarihi belli oldu! Teknik özellikleri ve Türkiye fiyatı ile ilgili etiketler Huawei p11 Akıllı telefon huawei p11 huawei p11 modeli teknik özellikleri huawei p11 fiyatı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.