Houssam Ghacha: Dünyanın en güzel şehrinin takımı Antalyaspor'a geldim

Antalyaspor'un bu yaz 8. transferi Houssam Ghacha oldu... Cezayirli kanat oyuncusu ilk kez ülke dışına çıktı. Akdeniz ekibinin 25 yaşındaki transferini açıkladığı video oldukça beğenildi. Ghacha, uzun yıllar Türkiye'de futbol oynamak istediğini söyledi.

Antalyaspor, yeni transferi Houssam Ghacha için Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde imza töreni düzenledi. 25 yaşındaki Cezayirli sağ açık, 2+1 yllık sözleşmeye imza attı. Kariyerinde ilk kez ülkesinden ayrılan Ghacha, uzun yıllar Türkiye'de futbol oynamak istediğini söyledi.

Kendisine Türkiye'deki başka takımlardan da teklif geldiğini ancak Antalya'yı tercih ettiğini söyleyen Cezayirli futbolcu, "Her şeyin iyi olacağını düşünüyorum. Elimden gelenin en iyisini ortaya koyacağım. Antalya ve Türkiye'de uzun yıllar kalmak istiyorum. İyi bir performans göstereceğime ve takımıma faydalı olacağıma inanıyorum" ifadesini kullandı.

ERSUN YANAL'IN İZLEME LİSTESİNDEN...

Antalyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Adnan Başkan da uzun zamandır takip ettikleri Houssam Ghacha'ya imza attırıp, iyi bir transfer yaptıklarını belirtti. Yönetim, futbolcu izleme ekibi ve Ersun Yanal'ın isteği doğrultusunda transfer gerçekleştirdiklerini belirten Başkan, şunları kaydetti:

"Bütçemize göre en iyi transferleri yapmak istiyoruz. Önceliğimiz, takımımıza faydalı olacak, Türkiye'de ses getirecek isimler. Kendisi halen devam eden Cezayir liginde bu sezon 24 maçta 10 gol attı, 9 asist yaptı. Takımı da averajla ikinci sırada. Türkiye'de adından söz ettirecek ve doğru transferler yaptığımızı gösterecek bir oyuncu. Taraftarımızın içi rahat olsun. Doğru isimler almaya devam edeceğiz."

Öte yandan, kendisinin tanıtım klibi için kamera karşısına geçen Houssam Ghacha'nın Türkçe konuşma denemeleri gülümsetti.

Houssam Ghacha: Dünyanın en güzel şehrinin takımı Antalyaspor'a geldim

Houssam Ghacha: Dünyanın en güzel şehrinin takımı Antalyaspor'a geldim ile ilgili etiketler Antalyaspor Ersun Yanal Houssam Ghacha
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.