Hong Kong'da ateşli ok polise saplandı!

Hong Kong'da aylardır devam eden protesto gösterileri gün geçtikçe büyüyor. Geçen hafta bir göstericinin diri diri yakılmasının ardından şimdi de göstericilerin attığı ateşli oklardan biri, polisin bacağına isabet etti.

Çin hükümetinin 'iade' tasarısı kararı, tüm ülkede özellikle de Hong Kong'da büyük ses getirdi.

Aylardır devam eden gösterilerde her geçen gün şiddet daha da arttı. Kent, sakin geçen cumartesinin ardından bugün yeniden protestolara sahne oldu.

Hong Kong'da ateşli ok polise saplandı!

ATEŞLİ OK BACAĞINA SAPLANDI

Çin'in Hong Kong Özel İdari Bölgesi'nde göstericilerin işgalini sürdürdüğü Polytechnic Üniversitesi'nde bir polis, protestocuların attığı okla yaralandı.

TUĞLALAR NEDENİYLE İLERLEYEMEDİ

Bazı protestocular polis araçlarına molotofkokteyli atarken, güvenlik güçleri ile göstericiler arasındaki çatışma üniversite yakınındaki Cross-Harbour Tüneli'ne taşındı.

Hong Kong'da ateşli ok polise saplandı! - Resim : 2

Tünel girişindeki üst geçitten alevler yükselirken, tünele yaklaşan polis araçları yola dizili tuğlalar nedeniyle ilerleyemedi.

PAZARTESİ GÜNÜ HİÇBİR OKULDA EĞİTİM YOK

Diğer yandan Eğitim Bürosu, güvenlik endişeleri nedeniyle bir haftadır eğitime ara verilen Hong Kong'da pazartesi günü de hiçbir okulda eğitim yapılmayacağını duyurdu.

3 BİN 560 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Hong Kong'da yaz başından bu yana devam eden protestolarda, son haftalarda protestocular ile polis arasındaki çatışma ve şiddet olayları arttı.

Resmi verilere göre kentte hazirandan bu yana 3 bin 560 protestocu gözaltına alındı.

Hong Kong'da ateşli ok polise saplandı! ile ilgili etiketler Çin polis
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.