Honda Sıfır Araba Almak İsteyenler İçin Kampanyasını Duyurdu! Sıfır Araba Alacaklara İyi Haber!

Honda, sıfır araç sahibi olmak isteyen kişiler için yeni kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında Honda araç almak isteyenler için Civic modellerine uygulanacak faiz oranı %0,99 olacak. 31 Ağustos tarihine kadar geçerli olan kampanya, Honda’nın remi internet sitesi üzerinden açıklandı.

Honda, sıfır araç sahibi olmak isteyen kişiler için yeni kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında Honda araç almak isteyenler için Civic modellerine uygulanacak faiz oranı %0,99 olacak. 31 Ağustos tarihine kadar geçerli olan kampanya, Honda’nın remi internet sitesi üzerinden açıklandı. Açıklamada, Honda Civic Sedan satın almak isteyen kişilere özel 31 Ağustos’a kadar %0,99 faiz oranı uygulanacağı yer aldı. Kampanya, yeni bir araç sahibi olmak isteyen kişileri heyecanlandırdı.

Honda Sıfır Araba Almak İsteyenler İçin Kampanyasını Duyurdu! Sıfır Araba Alacaklara İyi Haber!

12 Ay Vadeli %0,99 Faiz Oranlı 45 000 TL Krediyle Honda Sahibi Olmak!

2 el 31 Ağustos tarihleri arasında 45.000 TL kredi, 12 ay vade ile %0,99 faiz oranıyla sunulacak. Bu kredi Civic Sedan 1,5 L Turbo Executive modellerinde sıfır araçlar için geçerlidir. 12 eşit taksit halinde ödenmesi planlanan kredide toplam geri ödeme tutarı ise 48.550 TL oluyor.

Honda Sıfır Araba Almak İsteyenler İçin Kampanyasını Duyurdu! Sıfır Araba Alacaklara İyi Haber! - Resim : 2

Aynı zamanda kampanya kapsamında zorunlu hayat sigortası yoktur. Kredi kullanımı ise finans kuruluşu tarafından yapılan değerlendirme sonrasında sonuçlanır. Sıfır araç sahibi olmak isteyenler bu krediden yaralanarak yeni bir Honda sahibi olabilecekler.

ECO ve 6L Elegance Benzin Modellerinde 90.000 TL’ye Kadar Düşük Faizli Kredi

Honda tarafından yapılan kampanyada Civic Sedan 1.6L Elegance Benzin ve ECO modellerinde 2 ile 31 Ağustos tarihleri arasında 90.000 TL kredi sunuluyor. Bu kredi 12 ay vade ve %0,99 faiz seçenekleri ile alınabilir. Bu kampanya kapsamında kullanılacak olan kredi ise bireysel taksitli oto kredisi oluyor. Kredinin toplam geri ödeme tutarı ise 97.100 TL olacak.

Aynı zamanda kampanya kapsamında zorunlu hayat sigortası yapmaya da gerek yoktur. Honda, sıfır araç sahibi olmak isteyenlere belirli modellerde oldukça avantajlı bir kampanya sunuyor.

Honda Sıfır Araba Almak İsteyenler İçin Kampanyasını Duyurdu! Sıfır Araba Alacaklara İyi Haber! ile ilgili etiketler Honda
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.