Holochain alanlar köşeyi dönebilir! Holochain nedir, nasıl alınır?

Son dönemlerin çok yükselen kripto para projesi Holochain ya da kısaca Holo, piyasada HOT olarak biliniyor. Yükselişine dair detayların araştırıldığı kripto para Holochain, ünlü kripto para trader'ı Ben Armstrong tarafından alıcıları zengin edebilir. Peki, Holochain ya da holo nasıl alınır? Fiyatı nedir?

Holochain projesi, blockhain teknolojisinin ötesinde birtakım yatırımlardan oluşan bir kripto para projesidir. Yatırımcılarına gelecek vaad eden Holo, ünlü trader Ben Armstrong tarafından da dikkatle takip ediliyor. Peki, Holochain ya da HOT nasıl alınır, fiyatı nedir?

HOLOCHAİN NEDİR?

Geliştiricilere merkezsiz uygulamalar oluşturmaları için bir çerçeve (framework) sunan Holochain, veri merkezli Blockchain paradigmasını temsilci merkezli bir sisteme dönüştürmeyi amaçlayan bir platformdur.

Türk kripto para topluluğunun yakından takip ettiği HOT ise, Holochain ağının yerel kripto para birimidir.

Holochain’ın sistemi bir holograma benzer, böylece tutarlı bir bütün, ayrı ayrı bileşenlerden bir araya getirilir. Aynı şekilde ışık ışınları 3 boyutlu bir desen oluşturmak için etkileşime girer.

Her bir temsilcinin verileri halka açık Blockchain’de saklaması ve doğrulaması gerekmediğinden Holochain geleneksel zincirlerin bant genişliğinin bir kısmını tüketir. Holochain ayrıca bir madencilik bileşenine sahip olmadığı için proof-of-work algoritması hesaplamaları için harcanan elektrik veya işlem gücü yoktur.

Kimileri tarafından Bitcoin'in tahtına aday olduğu iddiasıyla gündeme gelen Holochain, bazılarına göre ise aşırı abartılan bir magazin malzemesinden ibaret. Ancak Armstrong gibi yatırımcılar, bu altcoin için patlama ihtimali görenler arasında bulunuyor.

Armstrong'a göre, Bitcoin'de bulunan bütün avantajların sebebi olan altyapı sistemini barındıran Holochain, bu avantajları çok daha ileri bir düzeye taşıyabilecek bir sistemi geliştirmesi vaadi ile rakiplerine fark atıyor.

An itibariyle Holochain'in kripto borsalarındaki toplam işlem hacmi, son 24 saatte %239 artış göstermiş durumda ve Binance verilerine göre 0.01055 dolardan işlem görüyor

Holochain alanlar köşeyi dönebilir! Holochain nedir, nasıl alınır? ile ilgili etiketler Bitcoin holochain nedir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.