Holo neden yükseliyor? Holo Coin (HOT) nedir, alınır mı? Kripto para fiyatlarından son durum

Son zamanlarda kripto para borsasındaki hareketlilik coinlerin çeşitliğinde de söz konusu. Giderek yükselen kripto para birimi Holo Coin'de ise son durum yatırımcısını güldürüyor. Peki Holo Coin (HOT) nedir?

Kripto para birimlerinde yaşanan çeşitlilik hız kazandı. Buna yeni eklenenlerden birisi de Holo HOT Coin. Holo, blok zinciri teknolojisinin kullanılmasını gerektirmeyen DApp'leri geliştirmek için bir çerçeve olan Holochain kullanılarak oluşturulan merkezi olmayan uygulamaları barındırmak için eşler arası dağıtılmış bir platformdur.

HOLO (HOT) COİN NEDİR?

Holo, blok zinciri teknolojisinin kullanılmasını gerektirmeyen DApp'leri geliştirmek için bir çerçeve olan Holochain kullanılarak oluşturulan merkezi olmayan uygulamaları barındırmak için eşler arası dağıtılmış bir platformdur. Holo'nun amacı, Holo ağ katılımcıları tarafından internette barındırıldıkları için DApp'lere kolayca erişilebilen bir ekosistem ve pazar sunan daha geniş internet ile Holochain kullanılarak oluşturulan uygulamalar arasında bir köprü görevi görmektir.

Holo'nun Kurucuları Kimlerdir?

Holo , her ikisi de deneyimli sözleşmeli kodlayıcılar olan Arthur Brock ve Eric Harris-Braun tarafından kuruldu . İkili , proje üzerinde çalışmaya ilk olarak Aralık 2016'da, gelecekteki P2P ekonomisini güçlendirmek için tasarlanmış bir araç ve teknoloji geliştiricisi olan MetaCurrency Projesinin bir parçası olarak başladı . Holo, kısmen, ikisinin daha önce üzerinde çalıştığı DApp'ler için kooperatif bir P2P çerçevesi olan Ceptr'den sonra modellenmiştir.

BITCOIN 61 BİN DOLARI AŞTI

Geçtiğimiz haftalarda 45 bin dolar seviyelerine gerileyen, ani ve sert satış dalgalarına sahne olan Bitcoin 61 bin 600 dolar seviyesini de aştı. Bitcoin’deki yukarı yönlü hareket ile birlikte Chiliz, Holo, Dogecoin, Bittorrent’te de güçlü alımlar görüldü.

CHILIZ FİYATINI İKİYE KATLADI

Geçtiğimiz ay 0.34 dolar seviyelerinde işlem gören Chiliz fiyatını ikiye katlayarak 0.72 dolar seviyesine kadar yükseldi. Son 7 gündür güçlü hareket sergileyen Chiliz dün akşamdan itibaren ivme kaybetti ve kazançlarını silmeye başladı.

Holo Coin nedir? Holo (HOT) Coin yorum ve grafiği! Holo Coin alınır mı?

Chiliz’in düşüşe geçmesiyle birlikte Holo, Bittorrent ve Dogecoin kripto paralarında uzun süredir görülmeyen güçlenme yaşanmaya başladı. Holo yüzde 60 yükselirken, Bittorrent’te kazanç yüzde 20’nin üstünü gördü. İş adamı Elon Musk desteklediği ve radarında olan Dogecoin ise yüzde 15 seviyelerinde kazanç sağladı.

 

Holo neden yükseliyor? Holo Coin (HOT) nedir, alınır mı? Kripto para fiyatlarından son durum ile ilgili etiketler Bitcoin hot coin holo coin
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.