Hollywood'un uzaylı filminde 15 Temmuz görüntüleri

2019 Hollywood yapımı Captive State (Esir Devlet) filminin jeneriğinin ilk sahnesinde 15 Temmuz darbe girişimi görüntülerinin yer alması dikkat çekti.

Yönetmen koltuğun Rupert Wyatt'ın oturduğu ve dünya dışı varlıkların dünyayı istila etmesi durumunda insanlığı nasıl bir hayatın beklediğini anlatan Captive State (Esir Devlet) filminin jeneriğinin ilk sahnesinde 15 Temmuz darbe girişiminin görüntülerinin yer alması dikkat çekti.

DARBECİLERİN TESLİM OLMA ANINA YER VERDİLER

Jeneriğin açılışında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Tük halkı tarafından teslim olan darbeci askerler görülüyor.

TESADÜF MÜ?

Bu sahnenin jenerikte tesadüf eseri mi yer aldığı yoksa özellikle bir mesaj vermek için mi konulduğu merak konusu oldu.

CAPTİVE STATE'İN KONUSU

Chicago'nun bir mahallesi dünya dışı bir güç tarafından işgal edilir. Bu duruma karşı işbirlikçilerin ve muhaliflerin bakış açılarından olanları ele alan Captive State, sıradan bir uzaylı istilasını değil, istilanın ardından yaşanan süreci temeline oturtuyor. Ayrıca 10 yılın ardından gezegenlerini geri almak için mücadele veren cesur insanları olduğu kadar sırtını uzaylılara yaslayarak bu istiladan memnun olan kesimi de işliyor. 10 yıl önce gerçekleşen istila sonucunda fakirlik ve suç tarihe karışır. Ancak karşılığında ödenen bedeller nelerdir? Filmin hikayesi Ashton Sanders'ın canlandırdığı Phoenix'teki ayaklanmaya katılan Gabriel karakteri, John Goodman'ın canlandırdığı polis Mulligan karakteri tarafından yardımcısı olmak üzere işe alınmasının üzerinden ilerliyor.

 

Hollywood'un uzaylı filminde 15 Temmuz görüntüleri ile ilgili etiketler 15 Temmuz Hollywood
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.