Hollywood’un sevilen oyuncularından Kirstie Alley yaşamını yitirdi

Hollywood yıldızı, oyuncu Kirstie Alley hayatını kaybetti. 71 yaşında yaşama gözlerini yuman oyuncu bir süredir kanser tedavisi görüyordu.

'Bak Şu Konuşana' serisi ve 'Cheers' dizisinin yıldızı Kirstie Alley kanserle olan mücadelesini kaybetti. "Cheers" dizisindeki rolüyle Emmy kazanan ve "Look Who's Talking" gibi filmlerde rol alan ünlü oyuncu Kirstie Alley geçtiğimiz pazartesi günü, 71 yaşında yaşamını yitirdi.


Emmy ödüllü oyuncunun ailesi, Twitter üzerinden, Alley'nin kısa bir süre önce teşhisi konulan kanser sebebiyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini duyurdu. Ünlü oyunucunun ölüm haberi sevenlerini ve sanatçı dostlarını yasa boğdu.

'Bak Şu Konuşana' serisi ve 'Cheers' dizisinin yıldızı Kirstie Alley kanserle olan mücadelesini kaybetti.

 Bak Şu Konuşa serisindeki rol arkadaşı ve bir dönem birlikte olduğu John Travolta, sosyal medyada Alley için, “Kirstie muhtemelen sahip olduğum en özel ilişkiydi. Seni seviyorum Kirstie. Birbirimizi bir kez daha göreceğimizi biliyorum” ifadelerini kullandı.

1991 yılında hem, Cheers dizisindeki rolüyle hem Emmy hem de Altın Küre alan oyuncu, 1997'den 2000' e kadar da NBC sitcom'u Veronica's Closet'te rol almış ve yine Altın Küre ile Emmy'ye aday gösterilmişti.

 

Hollywood’un sevilen oyuncularından Kirstie Alley yaşamını yitirdi ile ilgili etiketler Kirstie Alley kanser
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.