Hollywood’da facialar bitmiyor! Indiana Jones 5 filminin setinden acı haber

Tüm dünya Rust filminin setinde görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'in ölümünü konuşurken, bir başka filmin setinden de acı haber geldi. Harrison Ford'un başrolünü üstlendiği "Indiana Jones 5"in montaj yönetmeni Nic Cupac'in çekimler için gittiği Fas'ta ölü bulunduğu belirtildi.


Ünlü aktör Alec Baldwin'in, Rust filminin setinde çekimler sırasında silahtan çıkan mermiyle yanlışlıkla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i vurarak öldürmesinin yankıları sürerken bir haber de 2023 yılında vizyona girmesi planlanan "Indiana Jones 5"in setinden geldi.

Hollywood’da facialar bitmiyor! Indiana Jones 5 filminin setinden acı haber

OTEL ODASINDA ÖLÜ BULUNDU

The Sun'ın haberine göre; Fas'ın Fes kentinde süren çekimlerde, kamera arkasında çalışan 100 kişiden biri olan 54 yaşındaki montaj yönetmeni Nic Cupac'in cansız bedeninin kaldığı otel odasında bulunduğu öğrenildi.

Ölüm nedeni henüz açıklanmayan Cupac'ın doğal nedenlerle vefat ettiği tahmin edilirken, filmin hızının da olumsuz yönde etkilendiği belirtildi. Nic Cupac, daha önce "Jurassic Park", "Disney's Cruella", "Bridget Jones's Baby", "X-Men" ve "The Da Vinci Code" gibi gişe rekorları kıran filmlerin de montaj yönetimini üstlenmişti.

HARRISON FORD'UN DA SAĞLIK DURUMU KÖTÜ

Başrol oyuncusu Harrison Ford'un omzundan yaralanması nedeniyle daha önce sette çekimler durmuştu. Harrison Ford'un sağlık durumu hakkında bilgi veren bir kişi "İlk gecikmelerden sonra herkes çalışmak için can atıyordu. Ama şimdi Harrison yaralandı ve durumu sanıldığından daha kötü” dedi.

Hollywood’da facialar bitmiyor! Indiana Jones 5 filminin setinden acı haber ile ilgili etiketler rust Halyna Hutchins harrison ford Indiana Jones Nic Cupac Alec Baldwin
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.