Hollywood yıldızından kahreden haber! Hayatını kaybetti

Tom Hanks ile birlikte oynadığı Lucky Guy ile adından söz ettiren, Hollywood sinemasının önemli isimlerinden Amerikalı aktör Peter Scolari 66 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi menajeri Ellen Lubin Sanitsky duyurdu.

Bu zamana kadar birçok film ve televizyon dizisinde rol alan usta oyuncu Peter Scolari'nin 66 yaşında hayata veda etti. Scolari'nin iki yıldır savaştığı kansere yenik düştüğü, menajeri Ellen Lubin Sanitsky tarafından duyuruldu.

Hollywood yıldızından kahreden haber! Hayatını kaybetti


Haber Global'in aktardığına göre Scolari, en çok Tom Hanks ile birlikte oynadığı Lucky Guy ile tanınıyordu. Ayrıca "Girls"teki kızını büyütmesi gerek eşcinsel baba rolüyle de büyük beğeni kazanmıştı. 

Hollywood yıldızından kahreden haber! Hayatını kaybetti


PETER SCOLARİ HAKKINDA

Scolari, Tom Hanks'in ilk yönetmenlik denemesi olan 1996 yapımı That Thing You Do! ve 2013 yapımı Lucky Guy'da usta aktörle birlike çalıştı. Scolari, Broadway'de Wicked, Hairspray ve Bronx Bombers'la sahne aldı. Usta oyuncu son olarak Evil dizisindeki Piskopos Tomas Marx rolüyle hayranlarının karşısına çıkmıştı. 1982-90 yılları arasında oynadığı TV yapımlarıyla üç kez Emmy'ye aday gösterildi. 2016'da Girls'de Lena Dunham'ın Hannah'sının babası Ted Horvath rolüyle Emmy Ödülü kazandı.

 

Hollywood yıldızından kahreden haber! Hayatını kaybetti ile ilgili etiketler Hollywood Lucky Guy Ellen Lubin Sanitsky tom hanks Peter Scolari
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.