Hollywood yıldızı Sarah Butler'dan kebap şov!

Türkiye'de dizi çekmeye hazırlanan Hollywood'un dünyaca ünlü yıldızı Sarah Butler, İstanbul'daki son gecesinde tam anlamıyla kebaba doydu.

Hollywood yıldızlarından Sarah Butler, önceki akşam rol arkadaşları ile birlikte Şerifali’de bulunan kebapçıdaydı. Gecede gazetecilerle bir araya gelen Butler, rol arkadaşı Cemal Hünal ile birlikte objektiflere poz verdi.

Hollywood yıldızı Sarah Butler'dan kebap şov!

İstanbul’da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirten dünyaca ünlü oyuncu, “Burada biraz daha kalırsam, çok kilo alacağım” diyerek espri yaptı. Düzenlenen yemekte bol bol Türk lezzetlerini tadan ve Adana Kebabı’nın nasıl yapıldığını merak eden güzel oyuncu, merak içinde mutfağa girdi. Oyuncu Cemal Hünal’ın yemek istediği kebabı elleriyle hazırlayan Butler, elindeki şiş kebapla objektiflere poz verdi.

Hollywood yıldızı Sarah Butler'dan kebap şov! ile ilgili etiketler sarah butler cemal hünal kalbur et
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.