Hollanda'ya karşı Türkiye'yi tuttular! Dünyaca ünlü yıldızlardan Türkiye paylaşımı!

Türkiye Hollanda maçı öncesi ve sonrasında sosyal medyada Türkiye destekli paylaşımlar yapan dünyaca ünlü yıldız futbolcular yine aynı mecrada gündem oldu. Türkiye'nin Hollanda'ya karşı aldığı 4-2'lik farklı galibiyet tüm ülkeyi sevince boğarken yabancı yıldızlar da destek verdi.

Dünya Kupası Elemeleri Grup mücadelesinde karşı karşıya gelen Türkiye Hollanda mili futbol takımları arasında oynanan maçTürkiye'nin 4-2'lik farklı galibiyetiyle sona erdi. Burak Yılmaz'ın hatt trick yaptığı müsabaka sırasında ya da maç sonunda Türkiye'ye destek veren paylaşımlar yapan dünyaca ünlü yıldızlar sosyal medyada binlerce yorum aldı.

DÜNYACA ÜNLÜ YILDIZLARDAN HOLLANDA'YA KARŞI TÜRKİYE MESAJI!

2022 Dünya Kupası Elemeleri G Grubu ilk maçında A Milli Takım, Hollanda ile karşı karşıya geldi.

Hollanda'ya karşı Türkiye'yi tuttular! Dünyaca ünlü yıldızlardan Türkiye paylaşımı!

Milliler, Atatürk Olimpiyat Stadı'daki karşılaşmada 3 farklı üstünlüğü yakalarken Josef de Souza, Mesut Özil ve Felipe Melo sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla ay-yıldızlılara destek verdi.

Hollanda'ya karşı Türkiye'yi tuttular! Dünyaca ünlü yıldızlardan Türkiye paylaşımı! - Resim : 2

Trabzonspor forması giyen Flavio ve Marlon da Türkiye - Hollanda maçını televizyon karşısında takip etti.

 

Hollanda'ya karşı Türkiye'yi tuttular! Dünyaca ünlü yıldızlardan Türkiye paylaşımı! ile ilgili etiketler Milli Takım türkiye hollanda milli maç
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.