Hollandalı başkonsolos annesinin fotoğrafıyla Türkiye'yi övdü

Hollanda'nın İstanbul Başkonsolosu, annesinin koronavirüs aşısı yaparken Hollanda'da yaşadığı zorlukları anlatıp Türkiye'nin bu işi çok daha iyi yaptığını belirtti. Bolhuis, 91 yaşındaki annesinin koronavirüs aşısının ilk dozunu "kötü hava koşulları" nedeniyle 60 kilometre uzaklıktaki başka bir şehre giderek yaptırmak zorunda kaldığını söyledi.

Sosyal medya hesabı Twitter'dan açıklama yapan Hollanda'nın İstanbul Başkonsolosu Bart van Bolhuis, annesinin fotoğrafını paylaşarak aşı sürecini anlattı.

Hollandalı başkonsolos annesinin fotoğrafıyla Türkiye'yi övdü

Haber7'nin haberine göre, Bart van Bolhuis, 91 yaşındaki annesinin Kovid-19 aşısının ilk dozunu "kötü hava koşulları" nedeniyle 60 kilometre uzaklıktaki başka bir şehre giderek yaptırmak zorunda kaldığını söyledi.

Hollandalı büyükelçi, filyasyon ekiplerinin en ücra köşedeki köylere dahi giderek aşılama çalışmalarını yürüten Türkiye'nin, bu konuda çok iyi bir iş çıkardığını kaydetti.

Hollandalı başkonsolos annesinin fotoğrafıyla Türkiye'yi övdü ile ilgili etiketler Hollanda Koronavirüs Korona korona aşısı covid-19
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.