Hollanda'da derbi skorunu gol çizgisi teknolojisi belirledi!

Hollanda Ligi'nde Feyenoord evinde PSV Eindhoven'u ağırladı. Dev derbide kazanan 2-1'lik skorla Feyenoord oldu.

Hollanda Ligi'nde Feyenoord- PSV Eindhoven derbisi oynandı. Derbide kazanan Feyenoord oldu. Feyenoord rakibini 2-1 mağlup etti. Maç 1-1'iken Feyenoord'un attığı gol önce verilmedi ardından hakemin saatine gol çizgisi teknolojisi ile gol olduğu haberi gelince hakem golü verdi ve maç 2-1'e geldi.

GOL ÇİZGİSİ TEKNOLOJİSİ GALİBİ BELİRLEDİ

Feyenoord dakika 9'da Jens Toornstra attığı golle maçta 1-0 öne geçti. İlk yarı 1-0 sona ererken ikinci yarıda dakika 62'de Gaston Pereiro maçı 1-1'e getirdi. Dakikalar 82'yi gösterdiğinde ise Jan-Arie van der Heijden'ın vuruşunu kaleci zorlukla tuttu. Maçın hakemi Bas Nijhuis ilk başta golü vermedi ancak saatine gelen uyarı ile kararını değiştirdi ve golü verdi. Futbolcuların yoğun itirazda bulunduğu Bas Nijhuis itiraz eden futbolculara saati göstererek gol çizgisi teknolojisinden haber geldiğini anlatmaya çalıştı.

Feyenoord bu galibiyet ile puanını 63'e çıkarttı ve en yakın rakibi Ajax ile puan farkını 8'e çıkarttı. PSV ise 52 puanda kaldı ve Feyenoord ile puan farkı 11'e çıktı.

Hollanda'da derbi skorunu gol çizgisi teknolojisi belirledi! ile ilgili etiketler Feyenoord Hollanda psv gol çizgisi teknolojisi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.