Hollanda'da dehşet evi! 4 Türk'ün cesedi bulundu

Hollanda'da bir evde akraba ola 4 Türk vatandaşının cesedi bulundu. Cinayet şüphesi ile soruşturma başlatan Hollanda polisi, şüpheli olan aile ferdi Onur Kandemir’e ulaşmaya çalışıyor.

Hollanda’nın Breda kentine bağlı Etten-Leur ilçesindeki bir evde, Türk vatandaşı olan büyükanne, gelini ve 2 torununun cansız bedeni bulundu.

Hollanda polisi, resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, soruşturma kapsamında ailenin ferdi olan 33 yaşındaki Onur Kandemir’e olayla bağlantısı olabileceği şüphesiyle ulaşmaya çalıştığını duyurdu.

Hollanda'da dehşet evi! 4 Türk'ün cesedi bulundu(Onur Kandemir)

15 KİŞİLİK SORUŞTURMA EKİBİ OLUŞTURULDU

Hollanda polisinden yapılan açıklamada, cinayet şüphesiyle 15 kişilik soruşturma ekibinin oluşturulduğu ve Türk vatandaşlarının cansız bedenlerine ulaşılan evin bulunduğu mahalle sakinlerinin de sorgulandığı belirtildi. Ölenlerin kimlikleri henüz açıklanmadı.

Hollanda'da dehşet evi! 4 Türk'ün cesedi bulundu ile ilgili etiketler Hollanda polis cinayet Türk
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.