Hollanda ve Arjantin yarı final için karşı karşıya geliyor! İşte muhtemel 11’ler

2022 FIFA Dünya Kupası çeyrek final maçında Arjantin’in rakibi Hollanda olacak. Heyecan dolu karşılaşma saat 22.00'de başlayacak ve mücadeleyi İspanyol hakem Antonio Mateu yönetecek.

Hollanda ile Arjantin yarı finale çıkabilmek için bugün karşı karşıya geliyor. Bu turu geçen ekip, yarı finalde Hırvatistan-Brezilya karşılaşmasının galibiyle final mücadelesi verecek. İki takım Dünya Kupası'nda 6. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 5 maçtan iki takım da 2'şer galibiyetle ayrılırken, 1 grup maçı golsüz sona erdi.

MESSİ, ARJANTİN'İN EN GOLCÜSÜ OLMAYA ÇOK YAKIN

Avustralya karşısında fileleri havalandıran Messi, Dünya Kupalarındaki gol sayısını 9'a yükseltti.

Şampiyonada 8 golü bulunan Arjantin efsanesi Diego Armando Maradona'yı geride bırakan Messi, 1 gol daha atması halinde Arjantin'in Dünya Kupalarındaki en golcü ismi Batistuta'yı yakalayacak.

HOLLANDA-ARJANTİN

HOLLANDA: Noppert, Dumfries, Timber, Van Dijk, Ake, Blind, De Roon, De Jong, Klaassen, Gakpo, Depay.

ARJANTİN: Emi Martínez, Molina, Otamendi, Lisandro, Tagliafico, De Paul, Paredes, Papu, Messi, Di Maria, Lautaro Martinez.

HAKEM: Antonio Mateu

STAT: Lusail

SAAT: 22:00

YAYIN: TRT 1

Hollanda ve Arjantin yarı final için karşı karşıya geliyor! İşte muhtemel 11’ler ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.