Hollanda Katar canlı izle! HOL QAT TRT Spor canlı maç izle

Hollanda Katar canlı izlemek isteyenler taraftar arayışta. 2022 FIFA Dünya Kupası A Grubu son maçında Hollanda ile Katar karşı karşıya. İşte, Hollanda Katar TRT Spor canlı izle linki…

Hollanda Katar canlı izlemek isteyenler taraftarlar bu karşılaşmayı kesintisiz takip etmek için arayışa girdi. 2022 FIFA Dünya Kupası A Grubu son maçında Hollanda ile Katar karşı karşıya geliyor.

Al Bayt Stadı'nda 29 Kasım Salı akşamında saat 18.00’da başlayacak Hollanda Katar maçı TRT Spor ekranlarından canlı yayınlanacak.

Oynadığı 2 maçta hanesine 4 puan yazdıran Hollanda, A Grubu'nda averajla lider durumda bulunuyor. Henüz puan elde edemeyen Katar'ın ise turnuvaya grup aşamasında veda etmesi kesinleşti.

Hollanda Katar canlı izle! HOL QAT TRT Spor canlı maç izle

Hollanda, Katar'ı mağlup etmesi ya da sahadan bir puanla ayrılması durumunda son 16 turuna yükselecek. "Portakallar" yenilmesi halinde ise gruptan çıkabilmek için Ekvador'un Senegal'e üstünlük kurmasını bekleyecek.

İLK 11'LER

Katar: Barsham, Ismaeel Muhammed, Miguel, Khoukhi, Hassan, Ahmed, A-Haydos, Madibo, Hatem, Almoez Ali, Akram Afif

Hollanda: Noppert, Timber, Van Dijk, Ake, Dumfries, de Roon, de Jong, Blind, Klaassen, Gakpo, Depay.

 

Hollanda Katar canlı izle! HOL QAT TRT Spor canlı maç izle ile ilgili etiketler Hollanda Katar TRT Spor 2022 FIFA Dünya Kupası
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.