Hollanda Arjantin çeyrek final maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

FIFA 2022 Dünya Kupası çeyrek final maçında Hollanda ile Arjantin karşı karşıya geliyor. Taraftarlarda Hollanda Arjantin maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda sorusuna yanıt arıyor.

Katar’da düzenlenen FIFA 2022 Dünya Kupası çeyrek final maçında Hollanda ile Arjantin milli takımları karşılaşıyor. Beklenenin aksine oldukça iyi bir performans sergileyen Portakallar, Arjantin karşısında yarı final bileti arıyor.

Lusail Stadyumu'nda 9 Kasım akşamında saat 22.00’da başlayacak olan Hollanda Arjantin maçı TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanıyor.

Bu turu geçen ekip, yarı finalde Hırvatistan-Brezilya karşılaşmasının galibiyle final mücadelesi verecek.

Hollanda Arjantin çeyrek final maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

İki takım Dünya Kupası'nda 6. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 5 maçtan iki takım da 2'şer galibiyetle ayrılırken, 1 grup maçı golsüz sona erdi.

Dünya Kupası'na C Grubu'nda yer alan Arjantin, Suudi Arabistan karşısındaki 2-1'lik şok yenilgiyle turnuvaya başladı. İkinci maçında Meksika'yı, üçüncü maçında da Polonya'yı mağlup eden Tangocular, 6 puanla lider olarak son 16 biletini aldı.

Arjantin, son 16 turunda da Avustralya'yı 2-1 mağlup ederek Hollanda'nın rakibi oldu.

Dünya Kupası macerasına A Grubu'nda 2-0'lık Senegal galibiyetiyle başlayan Hollanda, Ekvador beraberliğinin ardından ev sahibi Katar'ı mağlup ederek 7 puanla grubu lider bitirdi.

Son 16 turunda B Grubu'nun ikincisi ABD'yi 3-1'le geçen Hollanda, çeyrek finale adını yazdırmıştı. Avustralya karşısında fileleri havalandıran Messi, Dünya Kupalarındaki gol sayısını 9'a yükseltti.

Hollanda Arjantin çeyrek final maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? - Resim : 2

Şampiyonada 8 golü bulunan Arjantin efsanesi Diego Armando Maradona'yı geride bırakan Messi, 1 gol daha atması halinde Arjantin'in Dünya Kupalarındaki en golcü ismi Batistuta'yı yakalayacak.

Muhtemel 11'ler

Hollanda: Noppert, Timber, Virgil van Djik, Ake, De Roon, De Jong, Dumfries, Blind, Klassen, Gakpo, Depay

Arjantin: Martinez, Molina, Romero, Otamendi, Acuna, De Paul, Fernandez, Mac Allister, Di Maria, Alvarez, Messi

Hollanda Arjantin çeyrek final maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? ile ilgili etiketler Hollanda Arjantin 2022 FIFA Dünya Kupası Katar
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.