Hokkabaz filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

16 Şubat Salı günü Star TV yayın akışında yer alan Hokkabaz adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Hokkabaz filminin konusu nedir, Hokkabaz filminin oyuncuları kimlerdir detaylar haberimizde.

16 Şubat Salı günü Star TV yayın akışında yer alan Hokkabaz adlı komedi filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun yer aldığı unutulmaz Hokkabaz filmi 2006 yılında vizyona girmiştir..

HOKKABAZ FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Cem Yılmaz'ın ticari komedi filmi yerine daha çok Avrupa sineması örneklerine benzeyen sevimli dramatik bir deneme ile beyazperde'ye çıktığı bu filmde, çocukluğundan beri sihirli şeylere ilgili duymuş olan İskender, dikiş tutturamamış genç bir adamdır. Israrla kendisinin bir sihirbaz olduğunu iddia etse de, yakın arkadaşı ve yoldaşı Maradona haricinde hiç kimse bunu kabul etmez ve küçümseyerek onun bir hokkabaz olduğunu iddia ederler. İskender’in babası Sait de, evladından utanmaktadır.

Hokkabaz filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

Oğlunu hiç bir zaman takdir etmez, çünkü o da oğlunun yaptığı işten gurur duymamaktadır. Mecburi nedenlerden ötürü, İstanbul’dan kaçarcasına turneye çıkmak zorunda kalan ikili, yanlarına Sait’i de almak zorunda kalırlar. Baba ve oğul, bu turne sayesinde biraz olsun yakınlaşsa da, yaşanacak birbirinden ilginç olaylar, herşeyin farklı bir seyirde gitmesine neden olacaktır. Cem Yılmaz'ın Ali Taner Baltacı ile birlikte yönetmenlik koltuğunu paylaştığı Hokkabaz, 2006’nın keyifli yerli yapımlarından biri olarak dikkat çekiyor.

HOKKABAZ FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Cem Yılmaz, Ali Taner Baltacı

Oyuncular: Cem Yılmaz, Mazhar Alanson, Özlem Tekin

Tür: Dramatik, komedi

Yapım Yılı: 20 Ekim 2006 / 2s 3dk

Hokkabaz filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler film Cem Yılmaz Hokkabaz konusu özet oyuncuları kim özlem tekin
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.