Hocalar hangi kanalda yer alacak? |

Ramazan ayının gelmesi ile birlikte televizyonlarda çeşitli programlar yapmaya hazırlanıyor. Hocaların hangi kanalda programlarda yer alacağını merak ediyor. Sahur ve iftar programlarını kimlerin sunacağını sizler için araştırdık. Peki Hocalar hangi kanalda yer alacak? İşte detaylar haberimizde...

Her sene olduğu bu yıl Ramazan'ın gelmesi ile beraber sahur ve iftar için çeşitli programalar yer alacak. Vatandaşalar hocaların hangi kanalda yer alacağını araştırıyor. Hangi hocanın hangi kanalda yer alacağı herkes tarafından merak ediliyor. Peki Hocalar hangi kanalda yer alacak? Merak edilen soruların cevapları deatyları ile haberimizde...

Hocalar hangi kanalda yer alacak? |

 

ATV, NİHAT HATİPOĞLU’NDAN VAZGEÇMİYOR

Medya Radar'ın haberine göre;Sahur ve iftar programlarının en çok izlenen hocalarından biri olan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, bu yıl da ATV ekranlarında izleyicileriyle buluşmaya devam edecek. Son yıllarda da ATV ekranlarında tanıdığımız bu isim, gerek televizyon karşısında gerekse programın yapıldığı alanda yoğun bir izleyici kitlesini ağırlamakta. Bu yıl Nihat Hatipoğlu’nun iftar programı 19.45’te, sahur programı ise 01.00’da başlayacak.

 

TRT1’DE RAMAZAN SEVİNCİ

Geçtiğimiz yıllardan da aşina olduğumuz TRT1’in Ramazan Sevinci programı bu yıl da Bekir Develi’nin sunumuyla izleyicilerle buluşacak. Sultanahmet Meydanı’ndan naklen yayınlanan bu program ramazan ayı boyunca izleyicilerle buluşacak. Dini sohbetlerin ve bilgilendirmelerin yapıldığı programda farklı konuklar da ağırlanarak güzel bir program ortaya koyan Ramazan Sevinci, TRT 1 ve TRT Avaz ortak yayınıyla saat 19.00’da ekranlarda olacak.

 

SHOW TV’DE MUSTAFA KARATAŞ HOCA

Yine ramazan programlarının tanınan isimlerinden biri olan Mustafa Karataş Hoca, ramazan ayı boyunca Show TV ekranlarından izleyicilerle buluşacak. 16 Mayıs itibariyle başlayacak olan program her akşam saat 20.00’dan itibaren izlenebilecek.

 

KANAL D’DE SAHUR VAKTİ

Kanal D’de bu yıl ramazan ayı boyunca “Sahur Vakti” adlı program yayınlayacak. Fatih Çıtlak Hoca tarafından sunulan ve farklı konukları da ağırlayan bu program her gece saat 01.45’te başlayacak.

 

FOX TV, FATİH SAVAŞ İLE DEVAM EDİYOR

Fox TV de geçtiğimiz yıllardan tanıdığımız Fatih Savaş ile Sahur Sohbetleri programını sürdürüyor. Ramazan ayı boyunca her gece yayınlanacak programı Fatih Savaş Hoca sunacak.

RAMAZAN MESAJLARI

Başı rahmet ortası merhamet sonu ise cehennemden azad olan mibarek Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını dilerim.

Binlerce çiçek var, ama gül başka. Milyonlarca insan var, ama dost başka. Milyarlarca Ay var, ama bu ay başka, Ramazan ayının gelişi sizlere ve sevdiklerinize mutluluklar getirsin...Hayırlı Ramazanlar.

İslam'ın nurlu yüzü kalbine dolsun, makamınız cennet, Hz. Muhammed komşunuz olsun, günlerinize mutluluk, gönlünüze saadet dolsun, Ramazan-ı Şerifleriniz mübarek olsun…

Ruhu aşk ve muhabbet mührüyle damgalı, kalbi kutsi dava ile sevdalı, sinesi heyecan coşku tufanı ve şükür notaları ile örülmüş güzel insan Ramazan-ı Şerifleriniz hayırlı olsun…
Cenab-ı Hakk'ın kapısına ulaştırmayacak yollara sapmaktan korumaya vesile olan mübarek Ramazan ayını tebrik ederim.

Ramazan ayı girdiği zaman Cennet kapıları açılır, cehennem kapıları kilitlenir, şeytanlar zincire vurulur. (Hadis) Hayırlı Ramazanlar.

Sevgi söze dolarsa dua olur, dua Allah'a ulaşırsa nur olur, aynı yolda birleşen dualarımızın nur'a dönüşüp Rabbimize ulaşması dileği ile Ramazanın Mübarek Olsun.

Rahmet, Mağfiret ve bereket ayı hayırlı olsun. Allah nefsimizi terbiye ettiğimiz feyz dolu oruçlar tutmayı nasip etsin. Hayırlı Ramazanlar.

Allah'u Teala iki cihanda cümlemizi aziz ve bahtiyar eylesin… Cennetiyle, cemaliyle müşerref eylesin… Rıdvan-ı Ekberine vasıl eylesin. Ramazan ayınız mübarek olsun…

Ramazan ayının verdiği bereket İftar sofralarınıza tat ve huzur getirmesi dileğiyle, Hayırlı Ramazanlar.

Ellerin semaya, dillerin duaya gönüllerin Mevla'ya yöneldiği bu mübarek Ramazan Ayı'nın hayırlara vesile olmasını dilerim. Hoşgeldin Ya Şehr-i Ramazan…

11 Ayın Sulatını Ramazan'da gönülleriniz huzur sofranız bereketli Olsun, Ramazan Ayımız Mübarek olsun.

Hocalar hangi kanalda yer alacak? | ile ilgili etiketler Hocalar hangi kanalda
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.