H&M Türkiye'de 'LGBT' paylaşımı: İnternet sitesinden yayınlandı

İsveç giyim markası H&M, internet sayfasında "LGBT" propagandası yapmaya başladı. H&M Türkiye'nin internet sitesinden yapılan bu paylaşımlar vatandaşın büyük tepkisini çekti.

İsveç giyim markasıH&M, internet sitesinden yaptığı paylaşım ile tepki çekti. H&M, LGBT'ye destek veren tarzda paylaşımlarda bulundu. Bu paylaşımlar, sosyal medyada tepki çekti

İNTERNET SİTESİNDE 'LGBT' PAYLAŞIMI

İsveç giyim markası H&M, Türk vatandaşlarının kullanımı için açtığı internet sayfasında "LGBT" propagandası yapmaya başladı. 

İŞTE O PAYLAŞIMLAR

H&M Türkiye'nin internet sayfasındaki paylaşımlarda şu ifadelere yer verildi; 

Seçilmiş bir aile, birbirini desteklemeyi ve sevmeyi özellikle seçen insanlardan oluşuyor. Kimi seviyor olursanız olun, her ne olursa olsun orada olmaya ve kim olduğunuzu kutlamaya odaklanıyor. Birbirlerini seçen LGBTQIA+ aileleri ile tanışın.

Javier C: LGBTQ topluluğu olarak büyüyoruz ve hayatımızın geri kalanında hep yalnız kalacağımızı düşünüyoruz ancak bir noktadan sonra bunun doğru olmadığını fark ediyorsunuz. Seninle aynı olan insanları keşfediyorsun, onlar seni anlıyorlar ve onların etrafında kendini güvende hissediyorsun. Seçilmiş ailelerin önemi işte bu çünkü seçilmiş ailemizin içinde kendimiz olabiliyoruz, büyüyebiliyoruz, gülebiliyoruz, sevebiliyoruz, yaşayabiliyoruz.

H&M Türkiye'de 'LGBT' paylaşımı: İnternet sitesinden yayınlandı

VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERİP BOYKOT ÇAĞRISI YAPTI

Türkiye'de birçok şubesi bulunan H&M Türkiye'nin internet sitesinden yapılan bu paylaşımlar vatandaşın büyük tepkisini çekti.

 H&M Türkiye'de 'LGBT' paylaşımı: İnternet sitesinden yayınlandı - Resim : 2

H&M Türkiye'de 'LGBT' paylaşımı: İnternet sitesinden yayınlandı - Resim : 3

H&M Türkiye'de 'LGBT' paylaşımı: İnternet sitesinden yayınlandı - Resim : 4

 

 

H&M Türkiye'de 'LGBT' paylaşımı: İnternet sitesinden yayınlandı ile ilgili etiketler İsveç giyim markası H&M LGBT
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.