Hizmetçisini 24 kilo kalana kadar aç bıraktı, işkence etti ve öldürdü!

40 yaşındaki Singapurlu kadın, Myanmarlı hizmetçisini açlığa maruz bırakıp ona işkence ettiğini kabul etti. İşlediği suçunun canice olduğuna karar veren mahkeme, kadını 30 yıl hapse çarptırdı. Myanmarlı hizmetçinin, öldüğünde sadece 24 kilogram olduğu da dikkatlerden kaçmadı.

Myanmarlı hizmetçisi Piang Ngaih Don’u açlığa terk etmek, işkence etmek ve öldürmekten suçlu bulunan Singapur uyruklu Gaiyathiri Murugayan 30 yıl hapis cezası aldı.

BBC’nin haberine göre, işkence edilerek öldürülen Myanmarlı hizmetçi davası, Singapur'da son yıllarda sıklıkla görülmeye başlayan hizmetçi istismar vakaları arasında yer alıyor.

'ŞEYTANİ BİR CİNAYET'

Yetkililer, hizmetçisi Piang’a ilişkin cinayet de dahil bir dizi suçlamayı kabul eden 40 yaşındaki Murugayan’ın yaptığı işkenceyi, 'şeytani ve tamamen insanlık dışı' olarak nitelendirdi.

Piang Ngaih Don, 2016 yılında aldığı yaralardan dolayı öldüğünde sadece 24 kiloydu.

 Savcılığın 24 yaşındaki kadının maruz kaldığı işkence ve ölümüne dair ortaya koyduğu detayları 'şok edici' bulduğunu ifade eden yargıç, davanın ülkedeki 'en kötü cinayet vakalarından biri' olduğunu ve kurbanın ölümünden önceki bir ay boyunca maruz kaldığı istismar seviyesini kelimelerle tarif edemeyeceğini söyledi.

Mahkeme, yurt dışından Singapur’a çalışmak için gelen Myanmarlı hizmetçinin Ekim 2015'ten itibaren Murugayan tarafından istismar edildiği bilgisini paylaşırken evdeki güvenlik kamerası görüntüleri kurbanın ölmeden bir ay önce her gün birkaç kez saldırıya maruz kaldığını gösterdi. 

Kaynak: AA

Hizmetçisini 24 kilo kalana kadar aç bıraktı, işkence etti ve öldürdü! ile ilgili etiketler Myanmar Singapur İşkence hapis hizmetçi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.