Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

22 Ağustos Star TV yayın akışında yer alan Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı hangi kanalda? Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı oyuncuları kimlerdir?

22 Ağustos Star TV yayın akışında yer alan Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı 2006 yılında vizyona girmiştir..

HIZLI VE ÖFKELİ: TOKYO YARIŞI FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Mutsuz bir yaşamın orta yerinde filizlenen tek umut Sean Boswell için yasa dışı sokak yarışlarıdır. Tüm çevresinden yabancılaştığı bir düzen içinde yaşayan Sean, bu yarışlarda sık sık kazalarla karşı karşıya gelmeye alışmıştır. Ancak annesi onun hapse girmesinden korkar. Bu sebeple de oğlunu Tokyo’ya, babasının yanına gönderir. Bu yanlış bir fikirdir çünkü yabancı olmak hissi perçinlenir başka kültürde. Ne zaman Twinkie ile tanışır işte o andan itibaren değişim ve dönüşüm başlar. Twinkie sayesinde drift yarışlarına katılır. Sokak yarışından daha etkili bir temposu olan bu yarışlarla Sean, bambaşka bir dünyaya yelken açar. Serinin üçüncü filmidir ve bu kez Justin Lin yönetmenliğini yapmıştır.

HIZLI VE ÖFKELİ: TOKYO YARIŞI FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Justin Lin

Oyuncular: Lucas Black, Shad Moss, Brian Tee

Tür: Aksiyon, Polisiye

Yapım Yılı: 28 Temmuz 2006 / 1s 44dk

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Star TV Hızlı ve Öfkeli Tokyo Yarışı filminin konusu ne oyuncuları kim
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.