Hızlı ve Öfkeli filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

30 Temmuz ATV yayın akışında yer alan Hızlı ve Öfkeli adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Hızlı ve Öfkeli hangi kanalda? Hızlı ve Öfkeli oyuncuları kimlerdir?

30 Temmuz ATV yayın akışında yer alan Hızlı ve Öfkeli adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Hızlı ve Öfkeli 2001 yılında vizyona girmiştir..

HIZLI VE ÖFKELİ FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Hızlı ve Öfkeli'de Domenic Toretto, arabaların pahalı aksesuarlarını çalan bir çetenin baş üyesidir. Çok değerli elektronik ekipmanların çalınmış olması üzerine de baş şüpheli haline gelmiştir. Peşinde ise bu suçun muhattabını arayan bir sivil polis vardır. Bu sivil polis, bir yandan suçu araşırmak üzere çete ile samimi hale gelirken diğer yandan Domenic Toretto'nun kızkardeşine aşık olmuştur. Artık ortada çözülmesi gereken birden çok mesele vardır.

Hızlı ve Öfkeli filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

HIZLI VE ÖFKELİ FİLMİNİN OYUCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Rob Cohen

Oyuncular: Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez

Tür: Aksiyon

Yapım Yılı: 2001 / 1 Saat 46 Dk

Hızlı ve Öfkeli filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler film ATV hızlı ve öfkeli konu özet oyuncuları yayın akışı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.