Hızlı ve Öfkeli 9 ne zaman vizyona girecek?

Herkes tarafından çok sevilen Hızlı ve Öfkeli serisinin son filminin yayın tarihi merak ediliyor. Pandemi süreci ile vizyon tarihi ertelenen Hızlı ve Öfkeli ne zaman vizyona girecek?

Pandemi süreci ile vizyon tarihi ertelenen Hızlı ve Öfkeli 9 serisinin vizyon tarihi merak ediliyor. Sevenleri ile bir kez daha buluşacak olan serinin gişe rekoru kırması bekleniyor. Her zamankinden daha da iddialı bir hikaye ile karşımıza çıkacak olan Hızlı ve Öfkeli 9 ne zaman vizyona girecek?

Hızlı ve Öfkeli 9 ne zaman vizyona girecek?

HIZLI VE ÖFKELİ NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

Hızlı ve Öfkeli 9 serisinin Nisan ayında vizyona girmesi bekleniyordu. Pandemi süreci ile vizyon tarihi ertelenmek zorunda kaldı. Filmin resmi Twitter sayfasından paylaşılan duyuruda, Hızlı ve Öfkeli 9’nun 2 Nisan 2021 itibarıyla Kuzey Amerika’da ve yine 2021 Nisan itibarıyla global çapta vizyona sokulacağı belirtildi.

Hızlı ve Öfkeli 9 ne zaman vizyona girecek? ile ilgili etiketler Hızlı ve Öfkeli 9 ne zaman vizyon girecek
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.