Hızlı ve Öfkeli 7 filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

4 Aralık Star TV yayın akışında yer alan Hızlı ve Öfkeli 7 adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Hızlı ve Öfkeli 7 hangi kanalda? Hızlı ve Öfkeli 7 oyuncuları kimlerdir?

4 Aralık Star TV yayın akışında yer alan Hızlı ve Öfkeli 7 adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Hızlı ve Öfkeli 7 2015 yılında vizyona girmiştir..

HIZLI VE ÖFKELİ 7 FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Hız, güzel arabalar, soygun, dostluk, ihanet ve sadakat temaları üzerine kurulmuş, fenomenleşen film serisinin son halkasında Vin Diesel, Dwayne Johnson ve Paul Walker son kez beraber kamera karşına geçti.
Serinin son bölümünde Hızlı ve Öfkeli ekibi bu kez İngiltere'den gelen bir intikam planından habersizlerdir. Shaw kardeşi Owen'ın hesabını sormakta ve onu yaralayanların karşısına çıkmaktadır. Shaw kibin Toretto evini havaya uçurduktan sonra Dom yetkili bir devlet ajanından yardım ister. Böylece ekip bir kez daha harekete geçer. Bu kez ABD hükümeti için yaptırılan bir takip cihazını ele geçirmek zorundadırlar.

HIZLI VE ÖFKELİ 7 FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: James Wan

Oyuncular: Vin Diesel, Paul Walker, Jason Statham

Tür: Aksiyon

Yapım Yılı: 3 Nisan 2015 / 2s 17dk

Hızlı ve Öfkeli 7 filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Star TV Hızlı ve Öfkeli 7 filminin konusu nedir oyuncuları kim paul walker
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.