Hızlı ve Öfkeli 4 filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

5 Ağustos ATV yayın akışında yer alan Hızlı ve Öfkeli 4 adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Hızlı ve Öfkeli 4 hangi kanalda? Hızlı ve Öfkeli 4 oyuncuları kimlerdir?

5 Ağustos ATV yayın akışında yer alan Hızlı ve Öfkeli 4 adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Hızlı ve Öfkeli 4 2009 yılında vizyona girmiştir..

HIZLI VE ÖFKELİ 4 FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Hızlı ve Öfkeli 4'te düzenbazlıktan "emekli" Dominic Toretto'nun (Vin Diesel) Meksika sınırını aşıp orada adeta bir mülteci gibi yaşamaya kalkışmasının üzerinden sekiz koca yıl geçmiştir. Artık Dominik Cumhuriyeti'ndeki bir sahil kulübesinde yaşamakta olan eski dolandırıcı Dom'un yanında, ABD'deki karanlık geçmişinden miras kalan tek varlık olan biricik sevgilisi Letty (Michelle Rodriguez) vardır. Orada yepyeni bir yaşama başlamaya çalışan Dom, polisin nefesini ensesinde hissetmekten de kurtulamamıştır.

Hızlı ve Öfkeli 4 filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

Kanun temsilcilerinin ve kolluk kuvvetlerinin daima peşinde olduğunun farkında olan ve çok sevdiği bir insanın trajik ölümünden sonra Los Angeles'a dönen Dom'un, ajan Brian O'Conner (Paul Walker) ile ezeli çatışması yeniden alevlenecektir. Ancak artık ortak bir düşmanları vardır. ABD'ye öldürücü maddelerin akışını sağlayan sosyopat ruhlu uyuşturucu kralına karşı mücadele edebilmek için güçbirliği yapmak zorundadırlar. Uyuşturucu kralını bertaraf etmenin ve onun tarafından katledilen arkadaşlarının intikamını almanın tek çaresi, ikisinin arasında yepyeni bir güven ortamının tesis edilmesinden geçmektedir.

HIZLI VE ÖFKELİ 4 FİLMİNİN OYUCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Justin Lin

Oyuncular: Vin Diesel, Paul Walker, Jordana Brewster

Tür: Aksiyon

Yapım Yılı: 3 Nisan 2009 / 1s 40dk

Hızlı ve Öfkeli 4 filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler film ATV Hızlı ve Öfkeli 4 konusu özet oyuncuları kimlerdir yayın akışı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.