Hızlı ve Emekli 2 filminin konusu nedir? Hızlı ve Emekli 2 oyuncuları!

Bu akşam izleyicilerle televizyon ekranlarında buluşacak Hızlı ve Emekli 2 filminin ayrıntıları vatandaşlarımız tarafından merak ediliyor. Hızlı ve Emekli 2 filminin konusu ve oyuncuları izleyiciler tarafından internette araştırılmaya başlandı. Peki Hızlı ve Emekli 2 filminin konusu nedir? Hızlı ve Emekli 2 oyuncuları kimdir?

Televizyon ekranlarında bu akşam yayınlanacak olan Hızlı ve Emekli 2 filmi izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. Emekli bir CIA ajanını konu alan film aksiyon, macera ve gerilim türünde. Peki Hızlı ve Emekli 2 filminin konusu nedir? Hızlı ve Emekli 2 oyuncuları kimdir?

Hızlı ve Emekli 2 filminin konusu nedir? Hızlı ve Emekli 2 oyuncuları!

HIZLI VE EMEKLİ 2 FİLMİ KONUSU

Emekli CIA ajanlarının Avrupa'daki düşman avı sürüyor. Eski CIA ajanı Frank Moses emekli olmuştur ve son görevde birlikte çalıştığı arkadaşı Marvin Boggs iddialara göre bu esnada hayatını kaybetmiştir. Bu söylentiler esnasında Frank, kendisinden bir konu hakkında bilgi almaya gelen FBI ajanlarıyla karşılaşır. FBI, yirmi beş yıl önce kullanılan ve o andan itibaren ortadan kaybolan bir nükleer silahla ilgili bilgi toplamaya çalışmaktadır. Nightshade isimli bu görevi araştırmaya ikna olan deneyimli ajanlar, tehlikeli teröristler ve özen ajanlarla mücadele edecekleri bir dünya turuna çıkarlar.

OYUNCULAR:

Bruce Willis, John Malkovich, Mary Louise Parker, Anthony Hopkins, Helen Mirren, Catherine Zeta-Jones

Hızlı ve Emekli 2 filminin konusu nedir? Hızlı ve Emekli 2 oyuncuları! ile ilgili etiketler ajan CIA televizyon emekli
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.