Hızlı ve Ateşli: Ölüm Yarışı filminin konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir?

28 Aralık Pazartesi günü Kanal D yayın akışında yer alan Hızlı ve Ateşli: Ölüm Yarışı filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Aksiyon türündeki film Hızlı ve Ateşli: Ölüm Yarışı hangi kanalda? Hızlı ve Ateşli: Ölüm Yarışı oyuncuları kimlerdir?

28 Aralık Pazartesi günü Kanal D yayın akışında yer alan Hızlı ve Ateşli: Ölüm Yarışı adlı aksiyon filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Hızlı ve Ateşli: Ölüm Yarışı 2020 yılında vizyona girmiştir. Hızlı ve Ateşli: Ölüm Yarışı adlı komedi filminin başarılı oyuncuları ve hikayesi ile seyircileri ekranın başına kilitleyecek. Peki, Hızlı ve Ateşli: Ölüm Yarışı filminin konusu nedir? Hızlı ve Ateşli: Ölüm Yarışı oyuncuları kimlerdir?

Hızlı ve Ateşli: Ölüm Yarışı Filminin Konusu Nedir?

Jack (Michael DeVorzon) sayısız Nascar Şampiyonluğu olan eski bir otomobil yarışı sürücüsüdür ancak artık kendisini emekliye ayırmış ve bir hurdalıkta en sevdiği arabasının bakımıyla ilgilenmektedir. Kardeşi Nelson (Jack Pearson) ise kumar bağımlılığından bir türlü kurtulamaz ve son oynadığı oyunda büyük kartellerle işbirliği içinde olan mafya patronu Mick'e (Nate Walker) karşı büyük miktarda para kaybeder. Mick'in, Nelson'dan istediği aslında para değildir.

Hızlı ve Ateşli: Ölüm Yarışı filminin konusu nedir? Hızlı ve Ateşli: Ölüm Yarışı oyuncuları kimlerdir?

Yeni düzenlediği bir sokak yarışına kardeşi Jack'in de katılmasını ister ve onu borcu karşılığında kardeşini ikna etmeye zorlar. Jack önce karşı çıksa da kardeşinin hayatını kurtarmak için yarışa katılmak zorunda kalır. Meksika'dan, ABD Los Angeles'a kadar olan bu yarışta üç kontrol noktası dışında hiçbir kural yoktur ve yarışçıların LA'e nasıl ulaştıkları önemli değildir. Ayrıca Mick'in yarıştan çok daha büyük hedefleri vardır ve bu hedeflere ulaşmak için gözünü kırpmadan cinayet bile işleyebilir.

Hızlı ve Ateşli: Ölüm Yarışı Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Yönetmen: Jared Cohn

Oyuncular: Michael DeVorzon, Paulina Nguyen, Veronika Issa

Tür: Aksiyon

Yapım Yılı: 2020

Hızlı ve Ateşli: Ölüm Yarışı filminin konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler hızlı ve ateşli filmi ölüm yarışı konusu nedir oyuncuları kimlerdir ne zaman çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.