Hızlı ve Ateşli filmi konusu nedir? Hızlı ve Ateşli oyuncu kadrosu

The Fast and the Fierce yani Hızlı ve Ateşli filmi ilk vizyona girdiği tarihten bu yana büyük ilgi gördü. Araba yarışı ve hız tutkunlarının ekran başına kilitleneceği bu film 2017 yılında vizyona girdi. 90 dakika süren aksiyon ve gerilim kategorisinde yer alan Hızlı ve Ateşli filmi izlemeyi tercih edebilirsiniz. İlk defa izleyecek olanlar için Hızlı ve Ateşli filmi konusu nedir? Hızlı ve Ateşli oyuncu kadrosu gibi bilgileri hazırladık.

Senarsiti Scotty Mullen olan ve yönetmeni Ron Thornton olan bu film aksiyon ve gerilim dalında birçok kişi tarafından sevilerek izleniyor. Diğer adı Airspeed olarak bilinen bu film hakkında merak edilen soruları ele aldık. Hızlı ve Ateşli filmi konusu nedir? Hızlı ve Ateşli oyuncu kadrosu nedir? İşte tüm merak edilen soruların yanıtı...

HIZLI VE ATEŞLİ FİLMİ KONUSU

Hızlı ve Ateşli filmi aksiyon sahneleri ile ilgiyi üzerine çekmeyi başarıyor. “Hızlı ve Ateşli” filminin konusu ise teröristler ticari bir uçuşa bomba yerleştirmek için hazırlığa geçer ve uzun uğraşlar sonucu bomba uçağa yerleşir. Uçak 800 fitin altına düştüğünde bomba patlamak üzere ayarlandığı için korku dolu anlar başlar. Uçaktaki yolcular olduğu için hem uçağı hem de tüm yolcuları havada tutmak imkânsızlaşmaktadır. Bu noktadan sonra görev ve aksiyon başlamaktadır. Peki, yolcular kurtulabilecek mi?

HIZLI VE ATEŞLİ FİLMİ OYUNCULARI

  • Dominique Swain
  • Moose Ali Khan
  • Jason Tobias
  • Adrian Paul
  • Monique Parent
  • Joe Chambrello
  • Jannica Olin
  • Mimi Davila

 

Yapım Firması: The Asylum

Yapım Yılı: 2017

Yönetmen: Ron Thornton

Süresi: 1 saat 26 dk

Orijinal Adı: The Fast and the Fierce

 

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.