Hızla gelip kamyona arkadan çarptı: 1’i ağır 2 yaralı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde otomobilin kamyona arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Bir iş yerinin güvenlik kamerasına da yansıyan görüntüde, otomobilin hareket halindeki kamyona hızla gelip arkadan çarpması dikkat çekti.

Kaza, Manavgat-Alanya D-400 karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Manavgat istikametinden Alanya istikametine seyir eden İsmail Nuri Kaya’nın kullandığı 07 AIM 056 plakalı kamyona aynı istikamette gitmekte olan Nurullah Aydemir’in kullandığı 16 AFS 66 plakalı otomobil arkadan çarptı.

Hızla gelip kamyona arkadan çarptı: 1’i ağır 2 yaralı

Hurdaya dönen otomobilde sıkışan sürücü Nurullah Aydemir ve Mehmet Zerif, Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekibi tarafından araçtan çıkartıldı. Ambulansla hastaneye kaldırılan yaralılardan Nurullah Aydemir’in hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Hızla gelip kamyona arkadan çarptı: 1’i ağır 2 yaralı - Resim : 2

Kaza anı yol kenarında bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntüde, hareket halindeki kamyona otomobilin hızla gelip arkadan çarptığı görüldü.

(İHA)

Hızla gelip kamyona arkadan çarptı: 1’i ağır 2 yaralı ile ilgili etiketler Antalya Trafik kazası Manajgat Nurullah Aydemir NuMehmet Zerif

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.