Hızır Çakırbeyli mesajı verdi! Oktay Kaynarca eski dostlarına seslendi!

EDHO yeni sezon için hazırlıklarını tamamladı. ATV'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine yeni katılan oyuncular dizinin başrolü Hızır Çakırbeyli tarafından sevinçle karşılandı. Oktay Kaynarca, yeni oyunculara ince mesajı verdi.

Yeni sezonu itibariyle hikayenin tamamen değişeceği Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 7. sezon hazırlıklarını tam gaz sürdürüyor. Özellikle Hızır Çakırbeyli rolü ile diziyi sırtlayan başarılı oyuncu Oktay Kaynarca yeni katılan oyuncuları sevinçle karşıladı.

Korkmazlar Ailesi'nin yeniden şekilleneceği EDHO'da yeni dönem oyuncu transferleri için harekete geçilmiş durumda.

194. Bölüm Foto Galeri - Son dakika Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz  haberleri, fotoğrafları - ATV

HIZIR ÇAKIRBEYLİ'DEN YENİ OYUNCULARI İNCE MESAJ!

EDHO'ya katılacak yeni oyuncular dizinin başro karakteri Hızır Çakırbeyli için hayati öneme sahip oldu. Oktay Kaynarca'nın daha önce Kurtlar Vadisi dizisinde yakın arkadaşları Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a katılınca oyuncunun sevinci de tarif edilmez oldu. Dizide çok fazla oynanamış olsalar da Kaynarca eski dostlarını yanında görmekten oldukça memnun oldu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Alpaslan vuruluyor! Hızır Reis şimdi ne  yapacak?

EDHO YENİ SEZONDA KİMLER OLACAK?

ATV ekranlarında 7. sezonunda start verecek olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi hikayesi ile de bambaşka bir hal alacak. Diziye yeni sezonda Muhammed Cangören ve Sefa Zengin katılıyor. Başarılı oyuncuların diziye katılma ihtimali çok yüksek olsa da henüz kesin bir imza atıladı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Hızır Çakırbeyli'si Oktay Kaynarca veda  mesajı yayınladı! İşte Otay Kaynarca'nın vedası... - Galeri - Magazin

Yapımcı şirketin yeni oyuncu transferleri ile birlikte oyuncu kadrosu da gittikçe zengileşeceğe benziyor. Dizinin gidişatı açısından da gerekli olan bu oyuncu anlaşmaları sonrası EDHO bu sezonda da reytingleri alacak.

Hızır Çakırbeyli mesajı verdi! Oktay Kaynarca eski dostlarına seslendi! ile ilgili etiketler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Oktay Kaynarca hızır çakırbeyli EDHO
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.