Hizbullah lideri Nasrallah'tan ABD'ye tehdit!

İran Devrim Muhafızları Kudüs Güçleri Komutanı Kasım Süleymani'nin ABD tarafından öldürülmesi Şii dünyasında büyük tepki çekti. İran destekli Hizbullah lideri Hasan Nasrallah, Süleymani'nin ölümü üzerine sert bir açıklama yaparak "Katillere adil bir ceza verilmesi tüm savaşçıların sorumluluğu" diyerek ABD'yi tehdit etti.

ABD'nin Bağdat'ta düzenlediği hava saldırısında İran Devrim Muhafızları'na bağlı Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani’nin öldürülmesinin ardından İran tarafından desteklenen, önemli bölgesel güçlerden Hizbullah’ın lideri Nasrallah sert bir açıklama yaptı.

ABD'yi açık açık tehdit eden Hasan Nasrallah "Amerikalılar’ın bu büyük suçla hedeflerinin herhangi birine ulaşamayacaklarını" söyledi.

'KATİLLERE CEZASININ VERİLMESİ BÜTÜN SAVAŞÇILARIN GÖREVİ'

Süleymani’nin amaçlarını gerçekleştirmek için onun yolunu takip edeceklerini belirten Nasrallah, "Bu suçlu katillere uygun cezanın verilmesi dünyanın her tarafındaki bütün direniş savaşçılarının sorumluluğu ve görevi olacaktır” diye konuştu.

Hizbullah lideri Nasrallah'tan ABD'ye tehdit! ile ilgili etiketler ABD İran Kasım Süleymani Nasrallah devrim muhafızları kudüs gücü
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.