Hırvatlar duyurdu! Vida Beşiktaş'tan ayrılıyor

Beşiktaş'ta son dakika gelişmesi... Siyah-Beyazlılar'ın, Hırvat savunmacısı Domagoj Vida için ülkesinin basınından flaş iddia...

Hırvatistan Milli Takımı için hazırlanan 'Zamanın Kahramanları' belgeselinde 31 yaşındaki oyuncuya da yer verildi. Belgeselin haber kısmında ise, "Görünen o ki Vida, Beşiktaş'ta uzun süre kalmayacak. Çünkü onu Bilic'in takımı West Bromwich istiyor" denildi.

Hırvatlar duyurdu! Vida Beşiktaş'tan ayrılıyor

Hırvat basını, 31 yaşındaki oyuncunun yeni sezonda takımdan ayrılacağını iddia etti. Tecrübeli savunmacıyı Bilic'in istediği de dile getirildi. Hırvat medyası, Hırvatistan Milli Takımı için hazırlanan ‘Zamanın Kahramanları’ belgeselinde yer alan Beşiktaş’ın savunma oyuncusu Vida’nın sözlerine yer verdi. Beşiktaşlı oyuncunun futbola başladığında yaşadığı ekonomik sıkıntıları kendi ağzından anlattığı belgeselin haber kısmında ise, “Vida görünen o ki Beşiktaş’ta uzun süre kalmayacak. Çünkü Slaven Bilic onu transfer etmek istiyor” denildi. Slaven Bilic, İngiliz ekibi West Bromwich’i çalıştırıyor. Vida’nın Beşiktaş ile olan sözleşmesi 2022 yılının haziran ayında bitiyor. 31 yaşındaki oyuncu yıllık 3 milyon euro kazanıyor. Önümüzdeki sezon takım bütçesini 30 milyon euro seviyelerine indirmeye çalışan yönetim Hırvat yıldızın maaşını indirmek istiyor.

 

Hırvatlar duyurdu! Vida Beşiktaş'tan ayrılıyor ile ilgili etiketler Domagoj Vida Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.