Hırvatistan zaferi sonrası Giovanni Guidetti'den itiraf: Maç öncesi endişeliydik

Filenin Sultanları'nın FIVB Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası'nda son 16 turuna kalmasının ardından başantrenör Giovanni Guidetti açıklamalarda bulundu. Tecrübeli çalıştırıcı, Hırvatistan maçı öncesi endişelerinin olduğunu dile getirdi.

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın tecrübeli çalıştırıcısı Giovanni Guidetti, Hırvatistan müsabakası sonrası soruları cevapladı. Filenin Sultanları'nın FIVB Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası'nda son 16 turuna kalmasının ardından konuşan tecrübeli başantrenör dikkat çeken bir itirafta bulundu.

''BİZİ ZORLAYABİLECEKLERİNİ DÜŞÜNDÜK''

Hırvatistan müsabakası öncesi endişelerinin olduğunu belirten Giovanni Guidetti, "3 günün sonunda rahat bir maç oynayabildik. Endişeliydik aslında bizi zorlayabileceklerini düşündük ama biz sahada eğlenerek ve istediklerimizi yaparak oynadık" diye konuştu. Şampiyona boyunca takımdaki her oyuncuya ihtiyaçları olduğunu dile getiren Giovanni Guidetti, "Çok iyi oyunculardan kurulu bir takıma sahibiz. İlk 6'ımız aşağı yukarı belli ama her oyuncuma ihtiyacım var. Her oyuncumdan faydalanmak istiyorum turnuva boyunca" açıklamasını yaptı.

''ÇOK FAZLA ZORLANABİLECEĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM''

Filenin Sultanları'nın Polonya ile oynayacağı maç hakkında da konuşan tecrübeli çalıştırıcı şu ifadeleri kullandı:

"Polonya maçı zor bir maç olacak. Harika oyuncuları var çok fazla zorlanabileceğimizi düşüyorum. Polonya seyircisine karşı da oynayacağız ama biz bu seyircilerle oynamasını biliyoruz. Güzel bir maç olacak."

 

 

Hırvatistan zaferi sonrası Giovanni Guidetti'den itiraf: Maç öncesi endişeliydik ile ilgili etiketler Türkiye Hırvatistan Polonya A Milli Kadın Voleybol Takımı filenin sultanları FIVB Dünya Voleybol Şampiyonası
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.