Hırvatistan Modric ve Mandzukic'e vuracak!

A Milli Takım 2018 Dünya Kupası'na katılmak için grup elemelerinde bu akşam kritik bir maça çıkıyor. Ukrayna'ya hakem hatalarıyla kaybeden milliler bu akşam kazanarak gruptan çıkma umudunu sürdürmek istiyor. Bu akşam oynanacak kritik maçta ise Hırvatistan'ın en büyük kozu kuşkusuz Modric ve Mandzukic ikilisi olacak.

En son 16 yıl önce Dünya Kupası'na katılan A Milli Takım 2018 Dünya Kupası finallerine katılarak bu özlemi dindirmek istiyor. Bu akşam Hırvatistan karşısında kritik bir 90 dakika oynayacak olan milliler bu maça mutlak 3 puan parolası ile çıkacak.

Son yıllarda oynadıkları etkili futbolla turnuvaların dikkat çeken takımı olan Hırvatistan, Türkiye'nin de bulunduğu I grubunun lideri konumunda. Bu akşam Türkiye ile karşı karşıya gelecek olan Hırvatlar bu maçı da kazanarak grup liderliğini garanti altına almak istiyor.

GÖZLER MODRİC'İN ÜSTÜNDE

Hırvatların son dönemde dünya futboluna kazandırdğı bir çok yıldız oyuncu oldu. Bunların başında şüphesiz Real Madrid'in yıldız oyuncusu Luca Modric geliyor. Orta sahada takımın beyni konumunda bulunan yıldız oyuncu bu akşam Milli Takımı zorlayacak isim olacak.

HIRVATLARIN GOL AYAĞI OLACAK: MANDZUKİC!

Hırvatistan Milli Takımı'nın gol ayağı olan Mario Mandzukic Şampiyonlar Ligi Final maçında Real Madrid'e attığı vole golü bu sezon devler liginin en güzel golü seçildi. Güçlü fiziği ve hava hakimiyeti ile Milli Takım'ın savunmasını zorlayacak bir diğer isim konumunda. A Milli Takım'ın teknik patronu Lucescu'nun bu iki yıldıza nasıl bir önlem aldığı ise merak konusu. Rumen teknik adamın bu iki ismi nasıl durduracağı bu akşam 21:45'te TV8 ekranlarında belli olacak...

LUCA MODRİD KİMDİR?
Anavatandaki isim: Luka Modrić
Doğum tarihi: 9 Eyl 1985
Doğduğu il: Zadar Yugoslavia (SFR)
Yaş: 31
Boyu: 1,74 m
Uyruğu: Hırvatistan Hırvatistan
Mevki: Orta saha - Merkez orta saha
Ayak: Çift ayakli
Güncel kulüp: Real Madrid
Takıma katılma tarihi: 27 Ağu 2012
Sözleşme bitiş tarihi:: 30.06.2020
Son sözleşme uzatma tarihi: 18 Eki 2016

MARİO MANDZUKİC KİMDİR?
Anavatandaki isim: Mario Mandžukić
Doğum tarihi: 21 May 1986
Doğduğu il: Slavonski Brod Yugoslavia (SFR)
Yaş: 31
Boyu: 1,90 m
Uyruğu: Hırvatistan Hırvatistan
Mevki: Forvet - Santrafor
Ayak: Sağ ayak
Oyuncu danışmanı: Ivan Cvjetkovic
Güncel kulüp: Juventus
Takıma katılma tarihi: 1 Tem 2015
Sözleşme bitiş tarihi:: 30.06.2020
Son sözleşme uzatma tarihi: 25 May 2017

Hırvatistan Modric ve Mandzukic'e vuracak! ile ilgili etiketler Türkiye Hırvatistan Lucescu Milli Takım maç luca modric Mario Mandzukic kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.