Hırvatistan maçında oynayan Vida'nın testi pozitif çıktı

Hırvatistan Futbol Federasyonu, Türkiye ile oynanan hazırlık maçında forma giyen Beşiktaş'lı Domagoj Vida'nın koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Şok gelişme Milli Takım ve Beşiktaş cephesinde tedirginliğe neden oldu. Test sonucunun devre arasında gelmesi üzerine Vida'nın ikinci yarıda görev almadığı belirtildi.

Hırvatistan Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamada, Beşiktaşlı Domagoj Vida'nın test sonucunun pozitif çıktığı belirtildi. Bu gelişme A Milli Takım kampında endişe yaratırken, Hırvatistan Futbol Federasyonu, Türkiye maçı için alınan örneklerin pazartesi günü, İsveç maçı için alınan örneklerin ise bu sabah alındığını belirterek, resmi prosedürlere uygun hareket edildiğini duyurdu.

Hırvatistan maçında oynayan Vida'nın testi pozitif çıktı

Başarılı stoperin koronavirüs test sonucunun devre arasında öğrenildiği ve bu yüzden Türkiye maçının ikinci yarısında oyuna devam edemediği bildirildi.

Vida, Beşiktaş'ta Rosier ve N’Sakala'nın ardından koronavirüse yakalanan üçüncü savunma oyuncusu oldu.

Hırvatistan maçında oynayan Vida'nın testi pozitif çıktı ile ilgili etiketler Milli Takım Vida beşiktaş jk
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.