Hırvatistan İngiltere maçı ne zaman, hangi kanalda?

Hırvatistan İngiltere maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Dünya Kupası'nda final için karşılaşacak takımlardan olan Hırvatistan ve İngiltereyi zorlu bir karşılaşma bekliyor. Yarı final maçından mutlak galibiyetle ayrılmak isteyen iki takımda bu karşılaşmada ellerinden geleni yapacaklar. Peki Hırvatistan İngiltere maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Hırvatistan İngiltere maçı ile ilgili tüm detaylar haberimizde...

Hırvatistan İngiltere maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?  Dünya Kupası'nın yarı final heyecanını tatmaya hak kazanan Hırvatistan ile İngiltere bu maç sonucunda final karşılaşmasını görebilmek için savaşacaklar. Futbolseverler Hırvatistan İngiltere maçının ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta olduğunu merakla araştırıyorlar. Hırvatistan ile İngiltere 11 temmuz çarşamba günü saat 21.00'da karşı karşıya gelecek. Dünya Kupası yarı final karşılaşmaları ile ilgili tüm detaylar...

Hırvatistan İngiltere maçı ne zaman, hangi kanalda?

DÜNYA KUPASI YARI FİNAL MAÇLARI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Dünya Kupası'nda yarı final karşılaşması, 10-11 Temmuz tarihlerinde oynanacak. Yarı final programı şu şekilde gerçekleşecek;

10 Temmuz Salı saat 21.00 Fransa-Belçika

11 Temmuz Çarşamba saat 21.00 Hırvatistan İngiltere

HIRVATİSTAN'IN DÜNYA KUPASI KADROSU

Kaleci: Danijel Subasic (Monaco), Lovre Kalinic (Gent), Dominik Livakovic (Dinamo Zagreb).

Defans: Vedran Corluka (Lokomotiv Moskova), Domagoj Vida (Beşiktaş), Ivan Strinic (Sampdoria), Dejan Lovren (Liverpool), Sime Vrsaljko (Atletico Madrid), Josip Pivaric (Dinamo Kiev), Tin Jedvaj (Bayer Leverkusen), Duje Caleta-Car (Salzburg)

Orta saha: Luka Modric (Real Madrid), Ivan Rakitic (Barcelona), Mateo Kovacic (Real Madrid), Milan Badelj (Fiorentina), Marcelo Brozovic (Inter), Filip Bradaric (Rijeka)

Forvet: Mario Mandzukic (Juventus), Ivan Perisic (Inter), Nikola Kalinic (Milan), Andrej Kramaric (Hoffenheim), Marko Pjaca (Schalke 04), Ante Rebic (Eintracht Frankfurt)

İNGİLTERE'NİN DÜNYA KUPASI KADROSU

Kaleciler: Jack Butland (Stoke City), Jordan Pickford (Everton), Nick Pope (Burnley)

Defans: Trent Alexander-Arnold (Liverpool), Gary Cahill (Chelsea), Fabian Delph (Manchester City), Phil Jones (Manchester United), Harry Maguire (Leicester City), Danny Rose (Tottenham Hotspur), John Stones (Manchester City), Kieran Trippier (Tottenham Hotspur), Kyle Walker (Manchester City), Ashley Young (Manchester United)

Orta saha: Dele Alli (Tottenham Hotspur), Eric Dier (Tottenham Hotspur), Jordan Henderson (Liverpool), Jesse Lingard (Manchester United), Ruben Loftus-Cheek (Chelsea)

Forvet: Harry Kane (Tottenham Hotspur), Marcus Rashford (Manchester United), Raheem Sterling (Manchester City), Jamie Vardy (Leicester City), Danny Welbeck (Arsenal)

Hırvatistan İngiltere maçı ne zaman, hangi kanalda? ile ilgili etiketler Hırvatistan İngiltere 2018 yarı final Dünya Kupası
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.