Hırvat kaleci Sluga'dan Beşiktaş sorusuna flaş yanıt!

Loris Karius ile yolları ayırma planı yapan Beşiktaş yeni kaleci hedefini belirledi. Adı son dönemde Beşiktaş'ın kaleci adayları arasında geçen Hırvat Simon Sluga, hakkında çıkan transfer iddialarıyla ilgili ilk kez konuştu.

Adı son dönemde Beşiktaş'ın kaleci adayları arasında geçen Hırvat Simon Sluga, hakkında çıkan transfer iddialarıyla ilgili ilk kez konuştu. İngiltere Championship ekiplerinden Luton Town'da forma giyen 27 yaşındaki file bekçisi, siyah-beyazlıların ilgisinden memnun olduğunu belirterek Kara Kartal'a yeşil ışık yaktı. İşte Sluga'nın açıklamaları...

Hırvat kaleci Sluga'dan Beşiktaş sorusuna flaş yanıt!

Bekleneni veremeyen Alman kaleci Loris Karius'la yolları ayırmaya hazırlanan Beşiktaş, yeni kaleci arayışlarına başladı.

GALERİ DEVAM EDİYOR

Bu doğrultuda rotasını ilk olarak İngiltere'ye çeviren Beşiktaş, Championship ekibi Luton Town'ın Hırvat kalecisi Simon Sluga'yı gündemine almıştı.

27 yaşındaki file bekçisi hakkında çıkan transfer dedikoduylarıyla ilgili ilk kez konuşurken, siyah-beyazlı camiaya da mesaj yolladı.

BEŞİKTAŞ'A YEŞİL IŞIK!

Sluga, Beşiktaş'ın kendisine olan ilgisi hakkında, ""Herkes Beşiktaş gibi bir takımın kendisiyle ilgilenmesini ister" diyerek siyah-beyazlı kulübe yeşil ışık yaktı.

Henüz resmi temasların başlamadığını belirten Sluga, "Bu konuda kesinlikle hiçbir şey bilmiyorum. Kesinlikle böyle bir kulübün benimle ilgilenmesi ilginç olurdu, ama yine diyorum, kimse benimle temas kurmadı" dedi.

"ŞU AN TRANSFERLE UĞRAŞMIYORUM"

Corona virüsü günlerinde transferi ikinci plana attığını belirten Sluga, "Dürüst olmak gerekirse, bu şeylerle bile uğraşmıyorum. Bu şimdi arka planda. Bunun için bir zaman ve bir an var ve şu an bunun olduğunu düşünmüyorum" şeklinde konuştu.

JUVENTUS ALTYAPISINDA OYNADI

İngiltere Premier Lig'in bir alt ligi olan Championship'te Luton Town forması giyen Simon Sluga'nın sözleşmesi 2022'de bitiyor. 2019'da Rijeka'dan 1.7 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan Sluga bir dönem Juventus altyapısında da forma giymişti.

25 MAÇTA 43 GOL YEDİ

Bu sezon Luton Town formasını 25 maçta giyen Sluga 43 golü kalesinde gördü. Championship'te sondan 2. sırada bulunan Luton Town küme düşmeme mücadelesi veriyor.

 

Hırvat kaleci Sluga'dan Beşiktaş sorusuna flaş yanıt! ile ilgili etiketler Loris Karius Sergen Yalçın Süper Lig Luton Town. Simon Sluga
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.