Hırsızlık yapmak için girdiği trafoda akıma kapıldı

Bursa'da bir trafoya kablo hırsızlığı için giren iki arkadaştan biri akıma kapılarak yaralandı. Yaralanan şahıs, arkadaşının yardımıyla dışarı çıkarıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri şahsı ambulansla hastaneye kaldırırken, diğer şüpheli ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Olay, saat 23.00 sıralarında merkez Yıldırım ilçesi Davutkadı Mahallesi meydana geldi. İddiaya göre, Enes D ve Akın Ç, 2.Aydınlık sokak üzerinde elektrik sağlayan trafonun kapı kilidini kırıp, içeri girdi.

TRAFOYA GİRİNCE AKIMA KAPILDI

Akın Ç, burada kabloları keserken akıma kapıldı. Yaralanan Akın Ç, Enes D’nin yardımı ile trafo içinden çıkartıldı. Bunu gören vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Trafonun kapısının kırık olduğunu gören ekipler, içeri girdiklerini tespit etti. Polis ekipleri durumu sağlık ekiplerine bildirdi.

Hırsızlık yapmak için girdiği trafoda akıma kapıldı

Gelen sağlık ekibi Akın Ç’ye yapılan müdahalesinin ardından Yüksek İhtisas Araştırma Hastahanesine kaldırıldı. Trafoda yapılan incelemede bir miktar kablo ile makas bulan polis ekipleri, Enes D, ise polis merkezine götürüldü.

Hırsızlık yapmak için girdiği trafoda akıma kapıldı ile ilgili etiketler Bursa hırsız kablo trafo

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.