Hırsızlık için girdiği evde uyuyakaldı: Damda uyuyan hırsızı ev sahipleri sabah yakaladı

Şanlıurfa'da hırsızlık için girdiği evde uyuyakalan bir kişi yakalandı. Gece damda uyuyan ev sahiplerinin sabah karşılaştıkları manzara sonrası polise yaptıkları ihbar sonrası gelen gelen ekipleri hırsızlık şüphelisini gözaltına aldı.

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde çarşaf giyip girdiği evde cep telefonu çaldıktan sonra uyuyakalan Suriye uyruklu Ahmet El Kasım, ev sahibinin ihbarıyla gelen polislerce gözaltına alındı.

Hırsızlık için girdiği evde uyuyakaldı: Damda uyuyan hırsızı ev sahipleri sabah yakaladı

Olay, Hürriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Suriyeli Ahmet El Kasım, gece geç saatlerde fark edilmemek için siyah çarşaf giyip, tek katlı bir eve girdi.

Hırsızlık için girdiği evde uyuyakaldı: Damda uyuyan hırsızı ev sahipleri sabah yakaladı - Resim : 2

Evden cep telefonu çalan şüpheli, iddiaya göre uyuşturucunun etkisiyle uyuyakaldı. Sabah saatlerinde yattıkları çatıdan inen ev sahipleri, odada uyuyan hırsızı görünce durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, şüpheliyi gözaltına alarak sorgulamak üzere emniyete götürdü.

Hırsızlık için girdiği evde uyuyakaldı: Damda uyuyan hırsızı ev sahipleri sabah yakaladı - Resim : 3

Hırsızlık için girdiği evde uyuyakaldı: Damda uyuyan hırsızı ev sahipleri sabah yakaladı ile ilgili etiketler Şanlıurfa hırsız cep telefonu uyku
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.